Anime önerisi

eutrias

Hectopat
Merhaba, 3 tane anime izledim Tokyo ghoul, jujutsu kaisen ve aot. İzlerken gerçekten zevk aldım bunlar gibi animeler varsa önerir misiniz?

1678624016914.png

Jojo der geçerim diğer animelerden çok farklı ilk 9 bölüme kadar sıkılabilirsin ben sıkılmadım doğrusu 2. Tokyo revengers aşırı eğlenceli onu da öneririm 3. One piece uzun ama güzel 4. noragami 5. the clasroom of Elite idi sanırım ismi o da güzel.

Merhaba, 3 tane anime izledim Tokyo ghoul, jujutsu kaisen ve aot. İzlerken gerçekten zevk aldım bunlar gibi animeler varsa önerir misiniz?

Demon Slayer önerebilirim. Çok iyi değil hatta vasat bir anime ama başlangıç için ideal olacağını düşünüyorum. Manga okumanızı da öneririm. Vagabond'u şiddetle tavsiye ederim.

Jojo der geçerim diğer animelerden çok farklı ilk 9 bölüme kadar sıkılabilirsin ben sıkılmadım doğrusu 2. Tokyo revengers aşırı eğlenceli onu da öneririm 3. One piece uzun ama güzel 4. noragami 5. the clasroom of Elite idi sanırım ismi o da güzel.

JoJo da başlangıç için iyidir hatta 2. sezonu benim için bir başyapıttır ama serinin kalitesi bir yerden sonra 2. sezona göre çok düşüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı