kaan_013 Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #1 Uzun zamandır sitesini kullanıyorum. Sorun yaşamadım hiç. Windows uygulamasını indirsem sorun olur mu?
Uzun zamandır sitesini kullanıyorum. Sorun yaşamadım hiç. Windows uygulamasını indirsem sorun olur mu?
Çözüm rzxeroz 29 Mart 2025 GitHub - CaptainSP/animecix-desktop: AnimeciX Dekstop App AnimeciX Dekstop App. Contribute to CaptainSP/animecix-desktop development by creating an account on GitHub. github.com Kaynak kodları paylaşılmış hocam, anlıyorsanız açıp bakabilirsiniz. Bir güvenlik sorunu yaşayacağınızı zannetmiyorum.
GitHub - CaptainSP/animecix-desktop: AnimeciX Dekstop App AnimeciX Dekstop App. Contribute to CaptainSP/animecix-desktop development by creating an account on GitHub. github.com Kaynak kodları paylaşılmış hocam, anlıyorsanız açıp bakabilirsiniz. Bir güvenlik sorunu yaşayacağınızı zannetmiyorum.
rzxeroz Decapat Kek günü Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 716 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #2 GitHub - CaptainSP/animecix-desktop: AnimeciX Dekstop App AnimeciX Dekstop App. Contribute to CaptainSP/animecix-desktop development by creating an account on GitHub. github.com Kaynak kodları paylaşılmış hocam, anlıyorsanız açıp bakabilirsiniz. Bir güvenlik sorunu yaşayacağınızı zannetmiyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
GitHub - CaptainSP/animecix-desktop: AnimeciX Dekstop App AnimeciX Dekstop App. Contribute to CaptainSP/animecix-desktop development by creating an account on GitHub. github.com Kaynak kodları paylaşılmış hocam, anlıyorsanız açıp bakabilirsiniz. Bir güvenlik sorunu yaşayacağınızı zannetmiyorum.
The Notorious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 3.308 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #3 Aylardır kullanıyorum hem pc de hem mobil de hiç bir sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
KS KS kaan_013 Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #4 rzxeroz dedi: GitHub - CaptainSP/animecix-desktop: AnimeciX Dekstop App AnimeciX Dekstop App. Contribute to CaptainSP/animecix-desktop development by creating an account on GitHub. github.com Kaynak kodları paylaşılmış hocam, anlıyorsanız açıp bakabilirsiniz. Bir güvenlik sorunu yaşayacağınızı zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... The Notorious dedi: Aylardır kullanıyorum hem PC de hem mobil de hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Denedim sıkıntı çıkmadı gibi. Artı 0 Eksi
rzxeroz dedi: GitHub - CaptainSP/animecix-desktop: AnimeciX Dekstop App AnimeciX Dekstop App. Contribute to CaptainSP/animecix-desktop development by creating an account on GitHub. github.com Kaynak kodları paylaşılmış hocam, anlıyorsanız açıp bakabilirsiniz. Bir güvenlik sorunu yaşayacağınızı zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... The Notorious dedi: Aylardır kullanıyorum hem PC de hem mobil de hiçbir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Sağ olun. Denedim sıkıntı çıkmadı gibi.
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 597 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #5 kaan_013 dedi: Uzun zamandır sitesini kullanıyorum. Sorun yaşamadım hiç. Windows uygulamasını indirsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm siteden izlemek varken neden uygulama olarak indirmek istiyorsunuz uygulaması daha mı rahat? Artı 0 Eksi
kaan_013 dedi: Uzun zamandır sitesini kullanıyorum. Sorun yaşamadım hiç. Windows uygulamasını indirsem sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Selamın aleyküm siteden izlemek varken neden uygulama olarak indirmek istiyorsunuz uygulaması daha mı rahat?
xDonatus Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #6 Kakuzu dedi: Selamünaleyküm siteden izlemek varken neden uygulama olarak indirmek istiyorsunuz uygulaması daha mı rahat? Genişletmek için tıkla... Adamlar uygulamaya ile daha çok ilgileniyor PC uygulamasını bilmiyorum ama telde kesinlikle fark ediyor. Artı 0 Eksi
Kakuzu dedi: Selamünaleyküm siteden izlemek varken neden uygulama olarak indirmek istiyorsunuz uygulaması daha mı rahat? Genişletmek için tıkla... Adamlar uygulamaya ile daha çok ilgileniyor PC uygulamasını bilmiyorum ama telde kesinlikle fark ediyor.
Kakuzu Decapat Katılım 14 Ağustos 2023 Mesajlar 597 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #7 xDonatus dedi: Adamlar uygulamaya ile daha çok ilgileniyor PC uygulamasını bilmiyorum ama telde kesinlikle fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Anime kütüphanesi açısından bir fark var mı? Artı 0 Eksi
xDonatus dedi: Adamlar uygulamaya ile daha çok ilgileniyor PC uygulamasını bilmiyorum ama telde kesinlikle fark ediyor. Genişletmek için tıkla... Anime kütüphanesi açısından bir fark var mı?
xDonatus Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #8 Kakuzu dedi: Anime kütüphanesi açısından bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Olması saçma olur. Fark yoktur. Artı 0 Eksi
Kakuzu dedi: Anime kütüphanesi açısından bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Olması saçma olur. Fark yoktur.
KS KS kaan_013 Picopat Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #9 Kakuzu dedi: Anime kütüphanesi açısından bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam rahatlık açısından daha iyi oluyor. Artı 0 Eksi
Kakuzu dedi: Anime kütüphanesi açısından bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam rahatlık açısından daha iyi oluyor.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.440 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2025 #10 Kakuzu dedi: Anime kütüphanesi açısından bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı ama merak ettiğim bir şey var kullanan varsa yazabilir mi? Mobildeki gibi reklam çıkıyor mu uygulamada? Artı 0 Eksi
Kakuzu dedi: Anime kütüphanesi açısından bir fark var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı ama merak ettiğim bir şey var kullanan varsa yazabilir mi? Mobildeki gibi reklam çıkıyor mu uygulamada?