ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #81 İzledim beğenmedim, boş.
FallenS Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 191 Çözümler 2 Yer İstanbul, Türkiye 2 Ağustos 2021 #82 Enes_Tiryaki dedi: hocam aslında var ya Akp'li dayılara bayağı benziyorsunuz he. İkinizde aynı şekilde görüşlerinizi savunuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... başkalarının fikirlerini dinlemeyerek.
Enes_Tiryaki dedi: hocam aslında var ya Akp'li dayılara bayağı benziyorsunuz he. İkinizde aynı şekilde görüşlerinizi savunuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... başkalarının fikirlerini dinlemeyerek.
Ciri Riannon Decapat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.333 Çözümler 11 2 Ağustos 2021 #83 Animeler boş değil, bomboş. Hala çizgi film olmadığını savunanlar var, ikiside çizgiden ve çizimden yapılıyor basbaya çizgi film işte.
Animeler boş değil, bomboş. Hala çizgi film olmadığını savunanlar var, ikiside çizgiden ve çizimden yapılıyor basbaya çizgi film işte.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 2 Ağustos 2021 #84 Sürprizbozan: Argo pok gibi.
sebara Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 506 Çözümler 1 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #85 İzleyeceğin animelere bağlı.
avkila.tech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 4.161 Çözümler 34 2 Ağustos 2021 #86 Enes_Tiryaki dedi: Hocam aslında var ya Akp'li dayılara bayağı benziyorsunuz he. İkinizde aynı şekilde görüşlerinizi savunuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gülmekten kafayı yemek üzereyim bu arada.
Enes_Tiryaki dedi: Hocam aslında var ya Akp'li dayılara bayağı benziyorsunuz he. İkinizde aynı şekilde görüşlerinizi savunuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Gülmekten kafayı yemek üzereyim bu arada.
Y YondaimeHokage23 Hectopat Katılım 3 Ağustos 2020 Mesajlar 157 Çözümler 1 2 Ağustos 2021 #87 ex0jmp dedi: İzledim beğenmedim, boş. Genişletmek için tıkla... İroni yapıyorsunuz sanırım.
ex0jmp Hectopat Katılım 25 Şubat 2021 Mesajlar 1.146 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2021 #88 YondaimeHokage23 dedi: İroni yapıyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır. İroni olsa ünlem koyardım sonuna.
YondaimeHokage23 dedi: İroni yapıyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... Hayır. İroni olsa ünlem koyardım sonuna.
B Bir İsim Koymalı Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Kadın 2 Ağustos 2021 #89 Ciri Riannon dedi: Animeler boş değil, bomboş. Hala çizgi film olmadığını savunanlar var, ikiside çizgiden ve çizimden yapılıyor basbaya çizgi film işte. Genişletmek için tıkla... Kan var.
Ciri Riannon dedi: Animeler boş değil, bomboş. Hala çizgi film olmadığını savunanlar var, ikiside çizgiden ve çizimden yapılıyor basbaya çizgi film işte. Genişletmek için tıkla... Kan var.
FallenS Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 191 Çözümler 2 Yer İstanbul, Türkiye 2 Ağustos 2021 #90 ex0jmp dedi: İzledim beğenmedim, boş. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi manada tebrik ediyorum sizi, şakam yok. En azından izleyip fikir edinmişsiniz.
ex0jmp dedi: İzledim beğenmedim, boş. Genişletmek için tıkla... Hocam ciddi manada tebrik ediyorum sizi, şakam yok. En azından izleyip fikir edinmişsiniz.