Animeler izlemeye değer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu animede cinsellik bulun ben de bu forumu bırakırım hemen.
Aynısı bu anime için de geçerlidir.

Peki hiç oyun oynamayan ve sadece ufkunu geliştirmek için izlemek isteyen biri için değmez mi? Daha doğrusu bilgisayar bölümünde olan birisi için de diyebilirim.
Değer tabii ki. Örneğin ben yaratıcılığın önemli olduğu bir bölümde iş yapacağım. Hayal gücüme katkısı var doğrudan.

Ben kitap okusun anime yerine dedim. Ve evet anime izlemek zaman kaybı 2 kelime Japonca öğreneceğim diye oturup death Note hariç ilgi çekici konusu olmayan japon çizgi dizilerini niye izleyeyim?
Sana death Note adlı anime güzel gelmiş, millet komple anime izlemeyi seviyor, sana ne? Millet izlemeyi seviyor diye illa onların zevklerine laf atmak zorunda değilsin.
Hani demişsin ya "anime izlemek yerine git kitap oku" o zaman niye forumda geziyorsun? Git kitap oku.

Forumdaki adamları kendiniz gibi sanıyorsunuz. Oturun o adamlarla 2 kelam edin animeden daha çok eğlenirsiniz.

Bütün arkadaşlarım hep animeler hakkında konuşuyor ve ben de hayatımda hiç anime izlemedim (5 yaşımdayken TV'de yayınlanan animeler dışında). Sizce animeler gerçekten izlemeye değer mi?

Kendi tarzında animeler bulmalısın anime izlemek kesinlikle değer.

Bütün arkadaşlarım hep animeler hakkında konuşuyor ve ben de hayatımda hiç anime izlemedim (5 yaşımdayken TV'de yayınlanan animeler dışında). Sizce animeler gerçekten izlemeye değer mi?
O kafayla bakacaksan hiç bakma derim. Eğer benim gibi çocuksu ve çizgi filmimsi geliyorsa benim gibi nefret etme olasılığın yüksek. Bir arkadaşım zorla bana Attack On Titan izletti. İntro kısmında bıraktım.
Attack On Titan ile başladım 1 ay önce. Keşke daha önce başlasaydım. Attack On Titan izleyerek başlayabilirsiniz.
İntro da bırakan ben bunu beğendi.

Bu "anime" sanırım Wallpaper Engine'de sürekli duvar kağıdı olarak kullandığım karakterlerin film haline deniyor. Pokemon Tsubasa anime grubuna dahil mi? Eğer öyleyse çocukken müptelasıydım şimdi bağımlısı falan olurum gerek var mı?

Onlar çocukken olduğu için daha anime ne demek bilmiyordun. Şimdi sever misin bilmem. Tsubasa Doremon falan izlemiş biri olarak anime den nefret etme derecesindeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…