Animeler izlemeye değer mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fullmetal Alchemist: Brotherhood şiddetle öneririm. Kurgusu, yan karakterleri, hikayesi, görüntüsü mükemmel. Hem güldürür hem ağlatır hem de samimidir. Aşırı önyargılıydım animeye ve bu dizi ile anladım yanlışımı. Normal izlediğim dizilerden azı yok, çok daha fazlası vardı.

Bu seriden sonra anime benim için bitti. Ondan sonrada bir daha çizgi film anime tarzı şeyler izlemez oldum. Bu tam anime sayılmaz ama.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben küçükken bu vardı. Bu anime değil herhalde.

Bunu bende çok severdim gidip tekrar izleyeyim bari.

Anime izleyenler asosyaldir.
Hikikomori ve otaku dediğimiz kişiler için evet.
Evet hocam ama zaten anime izleyenlerde anime izlemiş olmak için izlemiyor zaten hoşuna gittiği için izliyor, benzer işler izlerse yine hoşuna gidebilir belki.
Çizgi film ve fantastik, polisiye türü şeyleri çok sevdiğim için anime izliyorum. Fantastik, polisiye türü içeren çoğu dizi, filmi izlemeye ve kitabı okumaya çalışıyorum. Dediğinizi doğru anladıysam dediğiniz doğru.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…