Ben kitapla bir tutmadım seçenek olarak kullanılabilir. O zaman yeme içme kitap oku sen sanki hiç kitap okuma dedik bende kitap okuyorum ama animede izliyorum problem mi var.
Bu konu çok farklı yerlere gitti, ben sadece animeler izlemeye değer mi diye bir soru sormuştum, siz de evet veya hayır demelisiniz. Konunun kilitlenmesini öneririm.
Bütün arkadaşlarım hep animeler hakkında konuşuyor ve ben de hayatımda hiç anime izlemedim (5 yaşımdayken TV'de yayınlanan animeler dışında). Sizce animeler gerçekten izlemeye değer mi?
Bu konu çok farklı yerlere gitti, ben sadece animeler izlemeye değer mi diye bir soru sormuştum, siz de evet veya hayır demelisiniz. Konunun kilitlenmesini öneririm.
Ben kitap okusun anime yerine dedim. Ve evet anime izlemek zaman kaybı 2 kelime Japonca öğreneceğim diye oturup death Note hariç ilgi çekici konusu olmayan japon çizgi dizilerini niye izleyeyim?