Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 27 Nisan 2021 #71 Skibbe dedi: Death Note hariç anime izlemedim. Death Note izleme sebebim de filmi çıkmıştı ilgimi çekti animesini izleyeyim dedim ama dizideki hiç bir kıza çavuşu kaldırıp tokatlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Death note çöp bir anime en iyisi Naruto. Sürprizbozan Bende sana saygı duyuyorum.
Skibbe dedi: Death Note hariç anime izlemedim. Death Note izleme sebebim de filmi çıkmıştı ilgimi çekti animesini izleyeyim dedim ama dizideki hiç bir kıza çavuşu kaldırıp tokatlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Death note çöp bir anime en iyisi Naruto. Sürprizbozan Bende sana saygı duyuyorum.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #72 Sapphire1525 dedi: Death Note dışında anime izlememişsen neden bilmediğin bir konuda ahkâm kesiyorsun? Genişletmek için tıkla... Konularına bakıyorum animelerin bana vadettiği hiçbir şey yok. Klasik erkek ve kız ilişkileri.
Sapphire1525 dedi: Death Note dışında anime izlememişsen neden bilmediğin bir konuda ahkâm kesiyorsun? Genişletmek için tıkla... Konularına bakıyorum animelerin bana vadettiği hiçbir şey yok. Klasik erkek ve kız ilişkileri.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #73 Skibbe dedi: Konularına bakıyorum animelerin bana vadettiği hiçbir şey yok. Klasik erkek ve kız ilişkileri. Genişletmek için tıkla... Sen yanlış animelere bakmışsın.
Skibbe dedi: Konularına bakıyorum animelerin bana vadettiği hiçbir şey yok. Klasik erkek ve kız ilişkileri. Genişletmek için tıkla... Sen yanlış animelere bakmışsın.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #74 SSDKullaniyorum dedi: Sen yanlış animelere bakmışsın. Genişletmek için tıkla... Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim.
SSDKullaniyorum dedi: Sen yanlış animelere bakmışsın. Genişletmek için tıkla... Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 27 Nisan 2021 #75 Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Benim anime zevkim aşırı ilginç olduğu için bir şey önermem mantıklı olmayacaktır büyük ihtimal.
Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Benim anime zevkim aşırı ilginç olduğu için bir şey önermem mantıklı olmayacaktır büyük ihtimal.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 27 Nisan 2021 #76 Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... AoT ve Naruto.
Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... AoT ve Naruto.
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2021 #77 Cingöz Recai dedi: Aot ve Naruto. Genişletmek için tıkla... Naruto zaten güzel dedim. Death Note ve Naruto.
Cingöz Recai dedi: Aot ve Naruto. Genişletmek için tıkla... Naruto zaten güzel dedim. Death Note ve Naruto.
Smith Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 428 27 Nisan 2021 #78 Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Fullmetal Alchemist, Steins;Gate ve Attack on Titan.
Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Aksam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Fullmetal Alchemist, Steins;Gate ve Attack on Titan.
Cingöz Recai Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.096 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Kıbrıs. 27 Nisan 2021 #79 Skibbe dedi: Naruto zaten güzel dedim. Death Note ve Naruto. Genişletmek için tıkla... AoT (shingeki no kyojin) izle bir de.
Skibbe dedi: Naruto zaten güzel dedim. Death Note ve Naruto. Genişletmek için tıkla... AoT (shingeki no kyojin) izle bir de.
Sapphire1525 Kilopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 5.011 Makaleler 4 Çözümler 20 27 Nisan 2021 #80 Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Akşam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Erased. Netflix'te var bu arada.
Skibbe dedi: Bana konusu iyi olan anime adını söyle. Akşam oturup izleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Erased. Netflix'te var bu arada.