Animeler tekrardan izlenir mi?

Thanatossx

Hectopat
Naruto, Dragon ball, hunterxhunter gibi 150 bölümü geçen güzel animelerin çoğunu izledim ve keşke hafızamı kaybetsem de tekrar izlesem diyorum. Cidden müthiş seriler. Bunlar kadar güzel izleyecek uzun soluklu bir anime de bulamıyorum. One piece denedim bir 120 130 bölüm izledim arabasta Arc'dan sonra sıktı saldım. Her neyse böyle uzun soluklu bir anime öneriniz var mı? Veya bu izlediklerime rewatch atsam sıkılır mıyım?

Steins Gate gibi karışık animeler bir kere daha izlenince tam anlaşılıyor, o tarz bir anime değilse gerek yok.

Evet izlenir sırf karakteri kendini sevdirdiyse bile izleyebiliyorum ben.

Vakit kaybı olarak görüyorum. Eğer üzerinden yıllar geçtiyse, çok sevdiğim bir seriyse ve uzun da değilse (maksimum 24 bölüm filan) tekrardan izleme ihtimalim var.

Bir sürü güzel anime var, neler olduğunu bildiğiniz yüzlerce bölümlük animelere vakit ayırmak yerine yenilerine bakabilirsiniz.

İzlenir ama vakit kaybı gibi geliyor ama keşke jojoyu unutsamda tekrar izlesem çok güzel anime.

İzlemek istiyorsan izlenir. Ben geçen (dediğim bu yıl içinde) Bleachin ilk 65 bölümünü izledim aynı zevki olmasa da yakın bir zevk aldım olacakları bilmeme rağmen gayet sürükleyiciydi. Baştan izlemek yerine açıp hoşuna giden bi arkını da izleyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…