5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 30 Eylül 2022 #11 Nereden başladım şu One peace izlemeye, o kadar lanet bir şey ki bırakamıyorum her karakteri ayrı güzel, o karakterlerin ayrı ayrı animesi olsa bağımlısı olur onları da izlerim. Her bölümünde ayrı bir eğlence, ayrı bir güzellik var.
Nereden başladım şu One peace izlemeye, o kadar lanet bir şey ki bırakamıyorum her karakteri ayrı güzel, o karakterlerin ayrı ayrı animesi olsa bağımlısı olur onları da izlerim. Her bölümünde ayrı bir eğlence, ayrı bir güzellik var.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.850 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #12 Kaliteli romantizm, yaşamdan kesitler ve dram animeleri çok hoşuma gidiyor.
mMichaelMYERS Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.835 Çözümler 13 Yer Haddonfield, Illinois 30 Eylül 2022 #13 Saitama1 dedi: Forumdaki çoğunluğun ön yargıyla bilip bilmeden yaklaştığı animeler hakkında bazı gerçekler. Bilip bilmeden izlemeyince kendini üstün zannedenlerin sandığı anime: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekte izlediğimiz anime: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anime Anime cosplayi yapan Aldreann
Saitama1 dedi: Forumdaki çoğunluğun ön yargıyla bilip bilmeden yaklaştığı animeler hakkında bazı gerçekler. Bilip bilmeden izlemeyince kendini üstün zannedenlerin sandığı anime: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekte izlediğimiz anime: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anime Anime cosplayi yapan Aldreann
O ozkan55de Kilopat Katılım 25 Mart 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #14 Sinematografi tarzı abartılı ve yapmacık çoğunlukla. Bana hint filmi izlemek gibi geliyor, fazlasıyla dayanılmaz.
Sinematografi tarzı abartılı ve yapmacık çoğunlukla. Bana hint filmi izlemek gibi geliyor, fazlasıyla dayanılmaz.
ArdaFRKN Hectopat Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 2.064 Makaleler 7 Çözümler 16 30 Eylül 2022 #16 Yemek?
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2022 #17 Boş yere önyargı var. Hayatlarında açıp bir kere izlediler mi acaba bir bölümünü? NGE izlemeden önce de bu önyargı bende vardı. 321147 dedi: Animelerin büyük kısmı +18 diye tabir edilen aşırı sapık sahneler içerir. Genişletmek için tıkla... Her anime öyle değil.
Boş yere önyargı var. Hayatlarında açıp bir kere izlediler mi acaba bir bölümünü? NGE izlemeden önce de bu önyargı bende vardı. 321147 dedi: Animelerin büyük kısmı +18 diye tabir edilen aşırı sapık sahneler içerir. Genişletmek için tıkla... Her anime öyle değil.
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 30 Eylül 2022 #18 Saitama1 dedi: Forumdaki çoğunluğun ön yargıyla bilip bilmeden yaklaştığı animeler hakkında bazı gerçekler. Bilip bilmeden izlemeyince kendini üstün zannedenlerin sandığı anime: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekte izlediğimiz anime: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her ne olursa olsun, orjinal japonca dublajlarından nefret ediyorum.
Saitama1 dedi: Forumdaki çoğunluğun ön yargıyla bilip bilmeden yaklaştığı animeler hakkında bazı gerçekler. Bilip bilmeden izlemeyince kendini üstün zannedenlerin sandığı anime: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Gerçekte izlediğimiz anime: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Her ne olursa olsun, orjinal japonca dublajlarından nefret ediyorum.
X xipl Picopat Katılım 12 Eylül 2022 Mesajlar 161 30 Eylül 2022 #19 Olga666 dedi: Sevmiyorum. Genişletmek için tıkla... peki hocam patrick mi sevmiyor yoksa paul mu ?
Splintles Kilopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 585 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz Intel Core i5-6500 Skylake 3.2 GHz 6MB Cache LGA 1151 MSI Nvidia GeForce GTX 970 OC 4GB 256Bit Kingston Hyperx Fury 3D 120 GB | 500MB/s - 500MB/s WD 3.5" 2 TB Sata III 6Gbit/s 7200 RPM Kingston Hyperx Savage 8GB 2133 MHz DDR4 Ram Corsair Vengeance 8GB 2400 MHz DDR4 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Eylül 2022 #20 nickyokaga dedi: Boş yere önyargı var. Hayatlarında açıp bir kere izlediler mi acaba bir bölümünü? NGE izlemeden önce de bu önyargı bende vardı. Her anime öyle değil. Genişletmek için tıkla... Evet açıp bir bölüm izledim ve bir daha izlememe kararına vardım.
nickyokaga dedi: Boş yere önyargı var. Hayatlarında açıp bir kere izlediler mi acaba bir bölümünü? NGE izlemeden önce de bu önyargı bende vardı. Her anime öyle değil. Genişletmek için tıkla... Evet açıp bir bölüm izledim ve bir daha izlememe kararına vardım.