Animelerin kontrolü altına geçmek

Makaleler
1
19 yaşındayım ve romantik anime izlemeye başladım. O kadar alakam yokki ilk izlediğim anime My Dress-Up Darling. Başka tür şimdiye kadar izlemedim, zaten toplasan 4 tane izlemişimdir. Şu an Instagram keşfetim anime dolup kaynıyor. Romantik anime türü dışındaki animelerin nasıl olduğunu bilmediğimden izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum zaten. Artık kaç tane romantik anime varsa izlerin herhalde. Bu yolculuğumda manganın ne olduğunu öğrendim, Japon kültürüne falan alıştım. Zaten asosyaldim artık evdeki kedime bile selam veremiyorum. 15 yaşındaki velet kardeşim bile anime izlememe tepki gösteriyor. Ama nedense hoşuma gitmedi değil gerçeklikten uzaklaşmak. Bu animeleri yapıp, 2. Sezonu getirmeme veya çok geç getirme kararını alan kişinin çok gaddar biri olduğunu düşünüyorum. Konuyu açma sebebim, hem kişiliğimi koruyup, hem de tüm romantizim animelerini bitirebilmek. Başarabilecek miyim emin değilim. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Türkçe’den çok Japonca konuşmaya başladım. Ayrıca anime kızlarının gerçek olduğunu düşünüyorum. Bu düşünceme göre bulunduğum konumu siz belirleyin artık. Bayramlaşmaya gittiğimde falan eğilip “Kon'nichiwa” demekten çok korkuyorum. Psikolojik değil direkt beyinsel bir ameliyata ihtiyacım var sanırsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı