Animeye neden başlamalıyım?

Gerçekten bir ara zorla arkadaşım Attack On Titan izletmeye çalıştı bana. Ya daha intro da bıraktım. Bu kadar mı nefret ediyorum acaba? Beni sarmayan bir şeyler var, bir de bazı kitleler yüzünden olabilir.
Anime ile de alakalı olabilir.

Genel olarak anime severim ama insanların övüp övüp bitiremediği animeleri sevmem mesela.

Gerçekten bir ara zorla arkadaşım Attack On Titan izletmeye çalıştı bana. Ya daha intro da bıraktım. Bu kadar mı nefret ediyorum acaba? Beni sarmayan bir şeyler var, bir de bazı kitleler yüzünden olabilir.
Seninle diğer konuda tartışmıştık. Konu sahibine sesleniyorum bu arkadaş anti animist ona göre düşün.

Hocam intro kısmından sonraki kısmı izlemeden bıraktığınız için sevmiyor olabilirsiniz.

Anime ile de alakalı olabilir.

Genel olarak anime severim ama insanların övüp övüp bitiremediği animeleri sevmem mesela.
Bana aşırı güç patlaması ve aşırı aksiyonlu geliyor. Bir de o +18 olanlardan da nefret ediyorum.
Seninle diğer konuda tartışmıştık. Konu sahibine sesleniyorum bu arkadaş anti animist ona göre düşün.
Sakin olun. Beni azıcık tanıyan biliyor zaten anime sevmediğimi.

Gerçekten bir ara zorla arkadaşım attack on titan izletmeye çalıştı bana. Ya daha intro da bıraktım. Bu kadar mı nefret ediyorum acaba? Beni sarmayan bir şeyler var, bir de bazı kitleler yüzünden olabilir.

Bana da ok kadar fazla Naruto dediler ki ilk bölümü izledim. Ama sarmadı. Kültüre biraz alışmam lazım sanırım. Şimdi death Note başlayıp sonra da aot başlayacağım bakalım düşüncem değişecek mi?

Death Note ile başlayabilirsin.
Naruto eğlenceliydi ama durmadan "Sasuke! Sasuke!" diyene kadar.
Sevmiyor olabilirsiniz hocam, normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…