Animeye neden başlamalıyım?

Çizim tarzları da hoşuma gitmiyor. Sanırsam artık çizgi film tarzı şeyler sevmediğimden.

Yaklaşık 10 senedir anime izliyorum çünkü bir film veya dizi için en azından 1.5 saat gibi bir süre ayırmak lazım ve animeler 20 dakika. Çizimler normal hayattaki görüntüden daha hoş geliyor bana. Hikayeleri çok daha muhteşem oluyor çoğu filme göre ve çeşit olarak çok fazla var. Uzun soluklu shounen desen Bleach , viking animesi mi Vinland Saga , okul aşk komedi mi Kaguya-Sama Love is war , duygusal film mi kae no katachi , harem mi High School Dxd , fantastik mi Konosuba daha sayabilirim herhangi bir konu söylerseniz bana karşılığında yapılmış bir anime söylenebilir. Kısaca çok çeşit , kısa bölümler , ilgi çekici konsept , güzel çizimler ve hikaye bulması çok kolay. Eğer başlıyacak isen önerim Shingeki no Kyojin , Vinland Saga , Hellsing veya Kimetsu no Yaiba ile başlaman olur ve herhangi bir sorun olursa beni etiketleyebilirsin yardımcı olurum ^^.

Banada şu an öyle geliyor şu an
Sonuçta Japonya'da doğup çocukluktan itibaren anime izlemeye başlamadık hiçbirimiz. Belki o düşünceyi zamanla o düşünce kaybolur.
Ben Naruto izlemeye başladığımda şımarık veletin teki gibi gelmişti hikaye sonradan açılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…