Animus Projesi hala güvenilir mi?

Şu Obra Dinn'e de bir çözüm bulsak süper olur. Açmak isteyince siteye yönlendirip Auth istiyor.

Hocam göremedim ama Divinity Original Sin 2 Definitive Edition yaması varsa onu isteyebilirim ben.
Buradan indirdim bende.

@UğurDündarın Dövdüğü Adam Brom zahmet olmazsa Assassin’s Creed: Valhalla dawn of ragnarok dlc türkçe yamasını da benim için ata bilir misin

@490836
Usta rica edsem assassins creed valhala ragnarok paket dahil Tr yamayı animustan çekip atabilir misin , üye olamıyorum bir türlü yamaya ulaşamadım

Son düzenleme:

Dostum Valhalla güncelleme aldı yama eski sürümde kaldı işine yaramaz zaten.

artık yeni hesap oluşturulamıyor. dolayısıyla daha önce kaydolmayanlar olarak mağduruz.

Hocam ben söylediğiniz siteye girdim ancak indiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz nasıl indireceğim acaba. Üyelik işlemlerini yaptım, maili onayladım ama olmadı.

Değerli arkadaşlarım daha öncesinden üyeliği olan birisi buraya e-mail adresini -eğer sorun olmayacaksa- paylaşabilir mi? Çünkü yeni üye olma özelliğini kaldırmışlar. Bazı yamalar ücretli. Hesapta ücretsiz yapacaklardı. Erişimimiz yok maalesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…