Animus Projesi hala güvenilir mi?

@The_FedualLord işteyim maalesef. Öğlen kalkar yüklerim anca.

Şimdi hatırladım forumdan biri Animus Projesi sitesinden indirip yüklemişti sağ olsun.

Son düzenleme:
Hocam son durumu paylaşayım @UğurDündarın Dövdüğü Adam senin attığın yama islevini yitirmiş hocam, şöyle ki Animus Projesi yamalarını öyle bir progmalamış ki site kapandığından dolayı şu an o yamalar hiçbir işe yaramıyorlar, siteden onay alıyolar dı kurulurken. Fakat bir alternatif buldum yine ani musun galiba fakat başka bir siteden bulup indirdim adamlar hazırlamışlar ve içine kurulum rehberi babında bir video bile koymuşlar DLC'ler ile tam uyumluluk ta ve DLC'ler de Türkçe şuraya şöyle bırakayım, görenler de kullansın:asc yama.rar
Korsana ve Uplay'e uyumlu yamalar var, bende Uplay'de olduğu için oyun Uplay uyumlu olanı kurdum eğer oyununuz korsan ise korsan sürüm de mevcut, korsanı incelemedim ilgilisi incelelyip kullanabilir.

@490836 kanka nasılsın öncelikle ben siteye girmeye denedim site yanlış hatırlamıyorsam buydu https://animusprojesi.com/ yamaları indiremedim bana assains Creed yamaları Mass Effect bir de var mıydı unuttum Dragon age yaması varsa atar mısın teşekkürler şimdiden.

Site kapandığı için artık yamaların bir çoğuna erişilmiyor. Bu tarz artık erişilemeyen yamaları bazı insanlar/ siteler önceden stoklamış olup kendi sitesine koyuyor. Bu sitelerin en popüleri YamaTR onun haricindekileri @Penetrator God biliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…