Animus'un tüm erişilemeyen (Abonelik isteyen) Türkçe yamaları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkürler.

Assasin's Creed Origins yama kurarken animusa yönledirip giriş istiyor (DLC olduğu için) dosyaları yok mu?

Anonymous çeviriyle Animusu karıştıranlar vardı bi ara iyi oldu bunun açılması

Odyssey DLC Türkçe yamaları bulabilen var mı?

AC Valhalla ana oyun + DLC(işi bıraktıktan sonra Valhalla yamasını güncellemediler diye biliyorum yani yama çalışmayabilir): ACV_Türkçe.7z

Yamayı kurarken beni Animus'un giriş yapma kısmına yönlendiriyor. Kurulması için giriş yapmam lazım mı, yoksa kurulduktan sonra otomatik yönlendirilen bir şey mi?
Oyun Türkçe olmadı belki de giriş yapmadığım için.

Son düzenleme:
Aynı linkten indirdim ve kurmaya çalıştım, yukarıda paylaştığım hatayı veriyor. Arkadaşın dediği gibi yamayı yüksek ihtimal sunucudan kuruyor ve ulaşım yok.

Hocam Android'e uyumlu olur mu acaba? Bilgisayarım bozuk olduğu için, telefona indireyim dedim.

Ben de bakmadan tekrar kurdum Dragon Age Inquisition'u ama siteye id şifrem kayıtlı gözüktüğü halde, çeviri sitesinin yönlendirdiği başka bir üyelik sitesine atıp kabul etmiyor. Zamanında bu yama için üye olmuştum yazık oldu.

Animus'un sitesi önceden açılıyordu ( bir işe yaramıyordu tabi ) artık sitede açılmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…