S Screamy Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 1.554 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 16 Kasım 2023 #1 Merhaba, şu an Ankara'dayım ve Anıtkabir'e gitmeyi düşünüyorum. Belli bir zamanı veya ücreti var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
destanyazan Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 454 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 Screamy dedi: Merhaba, şu an Ankara'dayım ve Anıtkabir'e gitmeyi düşünüyorum. Belli bir zamanı veya ücreti var mı? Genişletmek için tıkla... Sabah 9 ve öğleden sonra 16 diyor Google. Ücret yoktur muhtemelen. Artı 0 Eksi
Screamy dedi: Merhaba, şu an Ankara'dayım ve Anıtkabir'e gitmeyi düşünüyorum. Belli bir zamanı veya ücreti var mı? Genişletmek için tıkla... Sabah 9 ve öğleden sonra 16 diyor Google. Ücret yoktur muhtemelen.
Pigeon Lord Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.030 Çözümler 4 Yer Avrupa Yakası / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 Anitkabir bir mezar oldugu ve Turkiye'nin kurucu liderinin ebediyete ugurlandigi yer oldugu icin Ucretsiz. Artı 0 Eksi
Anitkabir bir mezar oldugu ve Turkiye'nin kurucu liderinin ebediyete ugurlandigi yer oldugu icin Ucretsiz.