Ankara Acer servisi önerisi

Merhaba. Acer Nitro 5 cihazımın termal ve diğer bakımlarını yaptırmak için Ankara içi servis arıyorum. Bildiğiniz bir servis var mıdır?
Acer resmi servisine (Sadece İstanbul'da) göndermeyecek iseniz Acer servisi olduğunu yazan veya iddia eden bir yer aramayın. Bir anlamı yok. Bunun yerine işinin ehli herhangi bir servisin yapması daha güvenilir olur.

Acer resmi servisine (Sadece İstanbul'da) göndermeyecek iseniz Acer servisi olduğunu yazan veya iddia eden bir yer aramayın. Bir anlamı yok. Bunun yerine işinin ehli herhangi bir servisin yapması daha güvenilir olur.
Hocam cihazın garantisi patladı, o yüzden bir daha İstanbul'a kadar göndermek istemiyorum. Bildiğiniz bir servis var mı?
Yaşamkentte Fasttech var orayı öneririm.
Aklımda tutatacğım, teşekkürler.
Vallahi kardeşim YouTube bakarak yapabilirsin titiz ol ve 1500-2000 TL cebinde kalsın,
Yapamam dersen bende Ankara'dayım ben yaparım sana yemek ismarlarsın hem tanışırız.
Olabilir hocam😄 Şu an okul işleriyle uğraşıyorum müsait bir zamanda haberleşebiliriz. Ne taraftasınız bu arada? Bir de dükkanınız falan mı var?

Hocam cihazın garantisi patladı, o yüzden bir daha İstanbul'a kadar göndermek istemiyorum. Bildiğiniz bir servis var mı?

Aklımda tutatacğım, teşekkürler.

Olabilir hocam😄 Şu an okul işleriyle uğraşıyorum müsait bir zamanda haberleşebiliriz. Ne taraftasınız bu arada? Bir de dükkanınız falan mı var?

Dükkan yok hocam, kamuda IT deyim o yüzden biliyorum bir şeyler
Yenimahalle batıkent tarafındayım
Sehir dışındaydım biraz oldu dönüş yapmam

Arkadaş haklı. Bence hiç bilgisayarcıya o kadar para verme. Acer nitro 5 kolay açılan ve kolay temizlenen cihaz. Mx4-6 gibi bir macun sürüp fan temizliği yapınca cihaz baya kendine geliyor. Kendin yapabilirsen 200-300 liraya güzel bir macun alıp yapabilirsin. Yapamıyorsan diğer arkadaşla buluşup yemek ısmarla o yapsın :D Ama dikkat edilecek husus vidaları çok sıkıp yalama yapmasın

Arkadaş haklı. Bence hiç bilgisayarcıya o kadar para verme. Acer Nitro 5 kolay açılan ve kolay temizlenen cihaz. MX4-6 gibi bir macun sürüp fan temizliği yapınca cihaz bayağı kendine geliyor. Kendin yapabilirsen 200-300 liraya güzel bir macun alıp yapabilirsin. Yapamıyorsan diğer arkadaşla buluşup yemek ısmarla o yapsın :D Ama dikkat edilecek husus vidaları çok sıkıp yalama yapmasın

Uyarı için teşekrüler ederim.
Bizim kuzen uzun vida ile laptop arak vidasını sıkıyor ama yalamya donuyor vida uzun olduğu için direk LCL ekrana giriyor vida, nasıl yaptı anlamadım :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı