Hocam işe bakar mısın ya. Sınava giremedik ben çalışmadım ama bazı ülkelerde giriş belgesi istenir diye girmek istiyordum. Şimdi ne olacak diye düşünüyorum birde dün kendini bilmez..ler emoji atıyordu ne düşünüyorlarsa iade ediyorum hepsine neyse o önemli değilde şeyi soracağım bilginiz varmı Ausbildung içinde yks şart değil mi?
Hocam işe bakar mısın ya. Sınava giremedik ben çalışmadım ama bazı ülkelerde giriş belgesi istenir diye girmek istiyordum. Şimdi ne olacak diye düşünüyorum bir de dün kendini bilmez. Ler emoji atıyordu ne düşünüyorlarsa iade ediyorum hepsine neyse o önemli değil de şeyi soracağım bilginiz var mı ausbildung içinde YKS şart değil mi?
A1'den başlıyorsan kendi başına bile B1'i bitirirsin. Eğer akademik olarak öğrenmek istiyorsan B1'den sonra da Almanya'ya gidersin dil kursuna. Türkiye'deki kurslar çok çok kötü, adamakıllı bir şey öğrenemezsin. Önce ne amaçla öğrenmek istediğini söylemen lazım tabi.
A1'den başlıyorsan kendi başına bile B1'i bitirirsin. Eğer akademik olarak öğrenmek istiyorsan B1'den sonra da Almanya'ya gidersin dil kursuna. Türkiye'deki kurslar çok çok kötü, adamakıllı bir şey öğrenemezsin. Önce ne amaçla öğrenmek istediğini söylemen lazım tabii.
Ben olsam en azından B1'e kadar kendi başıma bitirirdim sonra Almanya'ya gidip B1-B2 alırdım. B1'den sonra iş kopuyor, devamlı maruz kalıp o dilde konuşman lazım gelişmek için, Türkiye'de olacak iş değil. Başlangıç seviyeleri için Netzwerk Neu kitaplarını edin, Begi Begi falan eşliğinde kitaptan gidersin. Gramerin yanında her bölümün kelime listesi oluyor onları günü gününe çalış yeter zaten.
Ben olsam en azından B1'e kadar kendi başıma bitirirdim sonra Almanya'ya gidip B1-B2 alırdım. B1'den sonra iş kopuyor, devamlı maruz kalıp o dilde konuşman lazım gelişmek için, Türkiye'de olacak iş değil.
Hocam beni karıştırmayasın nick değiştim ya. Ayrıca lise mezunuyum bende ama YKS yok gerçi girsekde bir şey yapmayacaktık da. Kader hocam bakalım artık belki farklı ülke veya farklı yollar olur bilemeyiz bizim için en iyisi olsun. Bu arada sen bayağı ilerleme kaydettin galiba
Hocam beni karıştırmayasın nick değiştim ya. Ayrıca lise mezunuyum bende ama YKS yok gerçi girsekde bir şey yapmayacaktık da. Kader hocam bakalım artık belki farklı ülke veya farklı yollar olur bilemeyiz bizim için en iyisi olsun. Bu arada sen bayağı ilerleme kaydettin galiba
Su sıralar bir isim yoğunluğuk var onu atlatsam beraber bir şeyler yaparız benim PC bozulduğu için vali CS olmaz maalesef ama. Bu arada şu an işte filan çalışıyormusnuz.