Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #21 Regalor dedi: Su sıralar bir isim yoğunluğuk var onu atlatsam beraber bir şeyler yaparız benim PC bozulduğu için vali CS olmaz maalesef ama. Bu arada şu an işte filan çalışıyormusnuz. Genişletmek için tıkla... Çalışıyorum hocam.
Regalor dedi: Su sıralar bir isim yoğunluğuk var onu atlatsam beraber bir şeyler yaparız benim PC bozulduğu için vali CS olmaz maalesef ama. Bu arada şu an işte filan çalışıyormusnuz. Genişletmek için tıkla... Çalışıyorum hocam.
Regalor Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 795 25 Haziran 2025 #22 Voxi12 dedi: Çalışıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ne gibi hocam kısaca bilgi versen benim de şu sıralar öyle durumlar varsa o sebeple sordum saatleri nasıl.
Voxi12 dedi: Çalışıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Ne gibi hocam kısaca bilgi versen benim de şu sıralar öyle durumlar varsa o sebeple sordum saatleri nasıl.
Voxi12 Centipat Katılım 7 Eylül 2024 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #23 Regalor dedi: Ne gibi hocam kısaca bilgi versen benim de şu sıralar öyle durumlar varsa o sebeple sordum saatleri nasıl. Genişletmek için tıkla... Saat 20.00 gibi falan müsayitim.
Regalor dedi: Ne gibi hocam kısaca bilgi versen benim de şu sıralar öyle durumlar varsa o sebeple sordum saatleri nasıl. Genişletmek için tıkla... Saat 20.00 gibi falan müsayitim.