Ankara/Altındağ OBP ile Anadolu lisesi önerisi

ENESS1250

Decapat
Merhaba 8.ci sınıfım LGS'den yüksek almayı beklemiyorum. OBP'm 88. Ankara Altındağ'ya yakın Anadolu lisesi arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Aydınlık evlerdeki inönü Anadolu lisesi öğrencisi olarak tavsiye edebilirim aklında soru varsa yazabilirsin. İlk tercihlerde giremezsen nakil ile gireceğini düşünüyorum.

Aydınlık evlerdeki inönü Anadolu lisesi öğrencisi olarak tavsiye edebilirim aklında soru varsa yazabilirsin. İlk tercihlerde giremezsen nakil ile gireceğini düşünüyorum.

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim ama kararımı değiştirdim meslek lisesine gideceğim.

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim ama kararımı değiştirdim meslek lisesine gideceğim.
Rica ederim, bol şanslar Ankara Altındağ çevresinde meslek lisesi onermezdim şahsen ortam ve hangi türde insanların gittiği belli. Fakat istiyorsanız bir çok lise var araştırırsaniz bulursunuz. Onun dışında ulaşım ve okulun fiziksel durumlarınıda göze alın. Eğer ial düşünürseniz kötü yanlarıni iyi yanlarını tartmaniz için konuşabiliriz.

Birde acaba meslekte hangi bölümü tercih ediceksiniz?

Bilişim bölümü hocam aklınızda varsa yazabilir misiniz rica etsem

Bilişim bölümü hocam aklınızda varsa yazabilir misiniz rica etsem c
Cebeci meslekte arkadaşım var önermiyor. Bilmiyorum üni okumayı düşünüyorsaniz Anadolu tercih etmenizi önerebilirim, Ulus meslekde onermezdim arkadaş oradan nakil aldırdı her gün şükrediyor. Onun dışında bilgim yok özellikle bilişim bölümü için. Bu iki meslekte bilişim var mı bilmiyorumda açıkçası puanla bile alıyor olabilirler. Anadolu düşünürseniz çoğu hakkında bir yorum yapabilirim herhalde Altındağ içindeki.

Tamam anladım hocam teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…