Ankara Apple Store gidip öğrenci kampanyası ile iPad Air 5 alınır mı?

PC den anlayan

Hectopat
Daha fazla  
Ankara da Apple Store var mı? Fiziksel olarak gidip iPad Air 5 almak istiyorum ve eğer gidersem internet sitelerindeki öğrenci kampanyası gibi 2. nesil kalemi hediye verirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetkili satıcı olarak Troy var, o da öğrenci kampanyalarını destekliyordu diye hatırlıyorum.

Ankara da Apple Store var mı? Fiziksel olarak gidip iPad Air 5 almak istiyorum ve eğer gidersem internet sitelerindeki öğrenci kampanyası gibi 2. nesil kalemi hediye verirler mi?

Apple Store Ankara'da yok fiziksel ve internetten sipariş ikisi de aynı ikisinde de sana veriyorlar ya gürgençlere gidip alacaksın ya da Apple sitesinden sipariş vereceksiniz.

Apple Store Ankara'da yok fiziksel ve internetten sipariş ikisi de aynı ikisinde de sana veriyorlar ya gürgençlere gidip alacaksın ya da Apple sitesinden sipariş vereceksiniz.

Panorada gürgençler var bildiğim Ankara'da düz Apple Store yok ama.

Yetkili satıcı olarak troy var, o da öğrenci kampanyalarını destekliyordu diye hatırlıyorum.

Aha bu haliyle sipariş etmek istiyorum sıkıntı yaşamam değil mi? Kalemi vs. sıkıntısın gelir. Öğrenci kampanyası diye kalem hediye oluyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot 2023-10-07 133416.png
    Screenshot 2023-10-07 133416.png
    98,1 KB · Görüntüleme: 57

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı