Ankara Atatürk Anadolu Lisesi mi yoksa Ankara Fen lisesi mi tercih edilmeli?

Merhaba, yüzdelik dilimim 0,92 sizce AAAL yazmalı mıyım? Yoksa Ankara başka bir Fen Lisesi ya da Aselsan Anadolu Teknik Lisesi'ni mi tercih etmeliyim.
Bence kesinlikle yazmalısın. Gerek gelenekleriyle gerek herkese uygun kulüpleri ile ve en önemlisi de sosyal ortamıyla pişman olmayacağından eminim. Hem fen liselerinde kurallara çok önem verebiliyorlar veya YKS'de çıkmayacak konuları öğrenmek zorunda kalıyorsun. Ama burada size tamamen güveniyorlar ve ilk 1-2 hafta harici kurallara da çok dikkat etmiyorlar. Aynı zamanda hayatın sadece derste olmuyor. AAAiLe olarak pek çok etkinlik düzenliyoruz.

Ben Aaal'de okuyorum. 12.sınıfa gidiyorum eğer LGS'deb sonra da aklında soru işaretleri kaldıysa merak ettiğin konularda sana yardımcı olabilirim.

Merhaba, ben Aziz Sancar fen lisesinde okumak istiyordum, fakat LGS'de AAAL'ye yerleştim. Sence 1. nakılle Cumhuriyet fen lisesine geçmeli miyim yoksa AAAL'de mi kalayım?

Merhaba, ben Aziz Sancar fen lisesinde okumak istiyordum, fakat LGS'de AAAL'ye yerleştim. Sence 1. nakılle Cumhuriyet fen lisesine geçmeli miyim yoksa AAAL'de mi kalayım?
Kesinlikle AAAL'de kalmalısın. Bu tercihinde hiç pişman olmayacağına eminim. Ben de Pursaklar Fen tutmasına rağmen 24'lerin söylediklerinden hareketle burayı tercih etmiştim. Ve şu ana kadar bu tercihimden hiç pişmanlık duymadım. Sen de duymazsın.

Çok teşekkür ederim, büyük ihtimalle AAAL de kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…