Merhaba! Öncellikle geçmiş olsun, uzun ve yorucu bir süreçten çıktın
Ben Aaal'de okuyorum, yakın zaman içinde bu tercih sürecinden geçmiş biri olarak kafandaki soru işaretlerini ve okul hakkındaki asılsız söylentilerin kafanı karıştırmasını anlıyorum.
Şimdi soruna gelecek olursam, LGS sınavı bir sıralama sınavı bu yüzden LGS 2021'i baz alarak kesin olarak gireceksin veya giremeyeceksin demek doğru olmaz.
Lise çok salıyor, hiç disiplin yok, hocalar haftalardır gelmiyor' diyenler Var'a gelecek olursam okulun yüz yüze eğitimini deneyimlemiş biri olarak net olarak söyleyebilirim ki okulda disiplin var. Lakin okulun öğrencilerinin sorumluluk bilinci olduğu için ve öğretmenlerin zorlamasına gerek duymadan eksiklerini kapatmanın kendileri için uzun vadede daha faydalı olduğunun bilincinde bir öğretim kadrosuna ve yönetime sahip olduğumuz için kıyafet kodu, teknolojik cihazların kullanımı, ödev kontrolü, not alma gibi konularda başka okullara kıyasla daha serbest bir tutum sergileniyor. Hocalar haftalardır gelmiyorsa gelecek olursam geliyorlar. Hocalar derslere geliyorlar ve ders işliyorlar.
Umarım sorularına cevap verebilmişimdir, başka sorun olursa bana ulaşabilirsin.
Seneye seni de aramızda görmek dileğiyle...