Samet71 Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2017 #1 Merhabalar, bu liseyi kazanan biri var mı tanışmış oluruz Ayrıca şu anda bu liseyi okuyan veya bitirmiş olanlar lise hakkında yorum yapıp, bilgi verebilir mi? Teşekkürler.
Merhabalar, bu liseyi kazanan biri var mı tanışmış oluruz Ayrıca şu anda bu liseyi okuyan veya bitirmiş olanlar lise hakkında yorum yapıp, bilgi verebilir mi? Teşekkürler.
squater Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2017 #2 Ankara'nın en iyi anadolu lisesidir sonra Gazi Anadolu geliyor diye biliyorum. Bu sene ben de gireceğim için TEOG'a bunları araştırmıştım.
Ankara'nın en iyi anadolu lisesidir sonra Gazi Anadolu geliyor diye biliyorum. Bu sene ben de gireceğim için TEOG'a bunları araştırmıştım.
D Demir09 Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #3 Bu sene kazandım, ben de merak ediyorum. Tanışabiliriz. Bu arada profil fotoğrafın Breaking Bad'deki Jesse Pinkman mi? Tanıdık geldi
Bu sene kazandım, ben de merak ediyorum. Tanışabiliriz. Bu arada profil fotoğrafın Breaking Bad'deki Jesse Pinkman mi? Tanıdık geldi
0 0jack0 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2017 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #4 Silinen üye dedi: Bu sene kazandım, ben de merak ediyorum. Tanışabiliriz. Bu arada profil fotoğrafın Breaking Bad'deki Jesse Pinkman mi? Tanıdık geldi Genişletmek için tıkla... Ben orayı bile tutturamadım
Silinen üye dedi: Bu sene kazandım, ben de merak ediyorum. Tanışabiliriz. Bu arada profil fotoğrafın Breaking Bad'deki Jesse Pinkman mi? Tanıdık geldi Genişletmek için tıkla... Ben orayı bile tutturamadım
Samet71 Hectopat Katılım 11 Şubat 2017 Mesajlar 243 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2017 #5 Silinen üye dedi: Bu sene kazandım, ben de merak ediyorum. Tanışabiliriz. Bu arada profil fotoğrafın Breaking Bad'deki Jesse Pinkman mi? Tanıdık geldi Genişletmek için tıkla... Aynen tanışalım Evet Jesse bu arada
Silinen üye dedi: Bu sene kazandım, ben de merak ediyorum. Tanışabiliriz. Bu arada profil fotoğrafın Breaking Bad'deki Jesse Pinkman mi? Tanıdık geldi Genişletmek için tıkla... Aynen tanışalım Evet Jesse bu arada
D Demir09 Hectopat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2017 #6 Samet71 dedi: Aynen tanışalım Evet Jesse bu arada Genişletmek için tıkla... Facebook adresi falan verebilirsen güzel olur Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2017
Samet71 dedi: Aynen tanışalım Evet Jesse bu arada Genişletmek için tıkla... Facebook adresi falan verebilirsen güzel olur