N NRVS Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2016 Mesajlar 1.436 Makaleler 9 Çözümler 57 Yer C-137 3 Aralık 2021 #1 Merhaba, Ankara/Çankaya/İlkadım mahallesi için altyapı (GigaFiber) çalışması var mı? Yoksa talep olarak eklerseniz sevinirim.
Merhaba, Ankara/Çankaya/İlkadım mahallesi için altyapı (GigaFiber) çalışması var mı? Yoksa talep olarak eklerseniz sevinirim.
Çözüm 5 5 500498 3 Aralık 2021 NRVS dedi: Merhaba, Ankara/Çankaya/İlkadım mahallesi için altyapı (GigaFiber) çalışması var mı? Yoksa talep olarak eklerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Ankara bölgesi çalışmalar dahilinde. Açık adresinizi iletmeniz için size mesaj yolladım.
NRVS dedi: Merhaba, Ankara/Çankaya/İlkadım mahallesi için altyapı (GigaFiber) çalışması var mı? Yoksa talep olarak eklerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Ankara bölgesi çalışmalar dahilinde. Açık adresinizi iletmeniz için size mesaj yolladım.
5 500498 TurkNet Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 1.197 Çözümler 144 3 Aralık 2021 #2 NRVS dedi: Merhaba, Ankara/Çankaya/İlkadım mahallesi için altyapı (GigaFiber) çalışması var mı? Yoksa talep olarak eklerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Ankara bölgesi çalışmalar dahilinde. Açık adresinizi iletmeniz için size mesaj yolladım. Artı 0 Eksi Çözüm
NRVS dedi: Merhaba, Ankara/Çankaya/İlkadım mahallesi için altyapı (GigaFiber) çalışması var mı? Yoksa talep olarak eklerseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar, Ankara bölgesi çalışmalar dahilinde. Açık adresinizi iletmeniz için size mesaj yolladım.