Ankara dershane onerisi

bactomars

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu sene YKS'ye girdim. %99 ihtimalle mezuna bırakacağım, hedefim EA 20k. Hem idarecileri ve ogretmenleri hem de ogrencilerin geneli disiplinli olan bir dershane ariyorum. Çankaya icinde önerebileceğiniz bir yer var mi acaba?

Merhaba. Bu sene YKS'ye girdim. %99 ihtimalle mezuna bırakacağım, hedefim EA 20k. Hem idarecileri ve ogretmenleri hem de ogrencilerin geneli disiplinli olan bir dershane ariyorum. Çankaya icinde önerebileceğiniz bir yer var mi acaba?
Ben bu yıl matfene gittim. Sıralamam say 27k. Öğretmenleri gerçekten kaliteli ve rehberlik servisi de öyle sıkıntı yaşamazsın kesinlikle. Ancak yapılan sınavlar ve soruları pek kaliteli değil ne yazık ki. Ayt matematik soruları çok iyi ona lafım yok. Çoğu deneme sınavında Türkçe gibi bir derste bile dizgi hataları çıkabiliyor. Onun dışında idare kesinlikle öğrenciye önem veriyor. Bu yıl bizden dışarıdan yayınevlerinin denemeleri için para istiyorlardı. Öğrencilerin isteği üzerine denemelerden para alınmamaya başladı ve kışın kaloriferler sonuna kadar yanıyor ve tuvaletler tertemiz. Başka sorun varsa cevaplayabilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı