Ankara dershane tavsiyesi

Odtülüler diye bir dershane buldum ve hoşuma da gitti, sence nasıldır? Bir de ben TYT-AYT'ye hiç başlamadım. Dershane sıfırdan başlar değil mi? Bir de yaz kampı olacakmış ve 2 ayda TYT bitirilecekmiş. Güzel gibi duruyor. Kitap vb. kaynakları da onlar verecekmiş.

ODTÜ'lüleri bilmiyorum. Biraz araştır derim.

Dershane sıfırdan başlar ama hızlarına yetişmen lazım. TYT'yi uzatmadan bitir. Kalan vakitte full AYT kasarsın.

Neye gittiniz hocam ben de arıyorum şu an?
Dostum gittiğim yeri söylememe gerek yok. Sakın gitme dershaneye. Mezun senemdeyim ve evdeyim, 100 kat daha iyi. Dershanelerin hepsi boş. Özel hoca kıvamında dershaneler de 70-80k ister muhtemelen, değmez. Youtube'da bulunan hocalar çok daha iyi. Geçen sene hasta bahanesi bulup gitmedim son 2 ay. Ne yaptıysam o son 2 ayda yapmıştım. Gittiğim dershane de sözde beni görmeden kayıt yapmayan, öğrencileri özel ve istekli olanlardan seçiyordu (parasıyla olmasına rağmen). Yolda çakıyla gezen, dersle alakası olmayanlarla birlikte ders işliyorduk. Tercih senin.

Son düzenleme:
Dostum gittiğim yeri söylememe gerek yok. Sakın gitme dershaneye. Mezun senemdeyim ve evdeyim, 100 kat daha iyi. Dershanelerin hepsi boş. Özel hoca kıvamında dershaneler de 70-80k ister muhtemelen, değmez. Youtube'da bulunan hocalar çok daha iyi. Geçen sene hasta bahanesi bulup gitmedim son 2 ay. Ne yaptıysam o son 2 ayda yapmıştım. Gittiğim dershane de sözde beni görmeden kayıt yapmayan, öğrencileri özel ve istekli olanlardan seçiyordu (parasıyla olmasına rağmen). Yolda çakıyla gezen, dersle alakası olmayanlarla birlikte ders işliyorduk. Tercih senin.
Hocam bari baş harfi falan söyleyin gitmeyeliğm neresiyse 😄. Karacan mı yoksa.
Dershaneye mutlaka gidecfeğim hocam açığa aldım ve ailem hani illa yazılmamı istiyor bir yere ama şu an hala bir yer bulma derdindeyim. Şu an gittiklerimden aklıma yatan 2 yer var. Siz hani olsanız mesela nereyi tercih edersiniz çok ikilemdeyim açıkçası.

Birisi butik bir yer ve etimesgutta. 50k istiyor haftada 6.5 gün diyor. Sabah 9-1 ders 1-7 arası zorunlu orda kalıp ders çalışacakmışsın biraz küçük bir yer. Telefonumuzu sene başı alıp yıl sonu veriyormuş falan.

Bir de Açı var kızılay açı hani 35k istiyor o da ama çok sınıf varmış ama hocaları iyi diyorlar tm şubesi için. Haftada 4 günmüş. Saatler aynı işte. Bir de hep iyi sınıfta olman lazım yoksa ilgi yok diyorlar bilginiz var mı?

Ben yazacaktım konuyu görünce.

Dershaneye gitmeyin bomboş bir yerdir.

Ben yazacaktım konuyu görünce.

Dershaneye gitmeyin bomboş bir yerdir.
E napalım hocam başka öbür türlü disiplin oturmak zorlaşıyor ve evde tek rekabet ortamı yok. Ben hiç olmasa da gidilmesi iyidir. Yani doğru verdikleri eğitim iyi değil ama herkes evde tek başına çalışamaz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı