Ankara güçlendiren matematik çözerek LGS'ye başlanır mı?

pontihocam

Femtopat
LGS 2025 öğrencisiyim. Hedefim İzmir Mehmet Akif Ersoy sosyal bilimler lisesi 417 puan ama matematikte temel yok. Ankara güçlendiren matematik çözerek başlasam ne kadar doğru olur? 7 ay kaldı.

LGS 2025 öğrencisiyim. Hedefim İzmir Mehmet Akif Ersoy sosyal bilimler lisesi 417 puan ama matematikte temel yok. Ankara güçlendiren matematik çözerek başlasam ne kadar doğru olur? 7 ay kaldı.
Tam olarak zorluk derecelerini bilmediğimden dolayı önce kolay kaynaklardan konuyu kavrayıp sonrasında yeni nesile çeşitli soru bankalarından girerseniz çok faydalı olur LGS olduğu için çok bir konuda yok zaten sene içerisinde temiz hazırlanmış olursunuz bu tarz giderseniz

Hocam bütün konuları nasıl bitirdiniz 1 haftada.

Hocam bir haftada bitirmedim bütün konuları kitabı bitirdim 1 haftada ben yaz tatilinin başından beri matematik çalışıyordum ve yaz tatili bittiğinde geometrik cisimleri bitirerek tamamen matematiğin konularını bitirmiş oldum banım vardı yazamadım kusura bakmayın.

Bende Ankara yayıncılık güçlendiren çözüyorum soruları gayet güzel ve kaliteli ancak sizin temeliniz yok o yüzden Ankara yayıncılığı çözmek pek mantıklı olmayacaktır temeli halledip Ankara yayıncılığın kitaplarına bakarsanız daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı