pontihocam
Femtopat
LGS 2025 öğrencisiyim. Hedefim İzmir Mehmet Akif Ersoy sosyal bilimler lisesi 417 puan ama matematikte temel yok. Ankara güçlendiren matematik çözerek başlasam ne kadar doğru olur? 7 ay kaldı.
Ben o kitabı 1 haftada bitirdim çerez bi kitap zaten ama konuyu anlamana yardımcı olurLGS 2025 öğrencisiyim. Hedefim İzmir Mehmet Akif Ersoy sosyal bilimler lisesi 417 puan ama matematikte temel yok. Ankara güçlendiren matematik çözerek başlasam ne kadar doğru olur? 7 ay kaldı.
Hocam bütün konuları nasıl bitirdiniz 1 haftada.Ben o kitabı 1 haftada bitirdim çerez bi kitap zaten ama konuyu anlamana yardımcı olur
Tam olarak zorluk derecelerini bilmediğimden dolayı önce kolay kaynaklardan konuyu kavrayıp sonrasında yeni nesile çeşitli soru bankalarından girerseniz çok faydalı olur LGS olduğu için çok bir konuda yok zaten sene içerisinde temiz hazırlanmış olursunuz bu tarz gidersenizLGS 2025 öğrencisiyim. Hedefim İzmir Mehmet Akif Ersoy sosyal bilimler lisesi 417 puan ama matematikte temel yok. Ankara güçlendiren matematik çözerek başlasam ne kadar doğru olur? 7 ay kaldı.
Hocam bütün konuları nasıl bitirdiniz 1 haftada.
LGS 2025 öğrencisiyim. Hedefim İzmir Mehmet Akif Ersoy sosyal bilimler lisesi 417 puan ama matematikte temel yok. Ankara güçlendiren matematik çözerek başlasam ne kadar doğru olur? 7 ay kaldı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.