DanyTargeryan
Hectopat
Daha fazla
Herkese merhaba, bu sene LGS'ye girdim ve Ankara Hacı Ömer Tarman Anadolu lisesini kazandım. Bugün de LGS'deki bir fen sorusu iptal edilmiş ve bundan dolayı yüzdelik dilimim daha iyi oldu. Daha yüksek bir tercihim olan Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege lisesine nakillerde istersem gidebiliyordum ama gitmedim. Bugün de sorunun iptalinden kaynaklı Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege lisesine gidebiliyorum. Ama arada çok kaldım. Bunun en önemli nedeni evime olan uzaklığı. Hacı Ömer Tarman Anadolu lisesine yürüyerek gidiyorum ve bu Ankara için müthiş bir şey. Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege lisesine ise araba ile 7 km otobüs ile 45 dakika gidiyorum. Okullara yapılan yorumlara ekşi gibi yerlerden baktım. Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege lisesine gerçekten güzel yorumlar gelmiş. Hacı Ömer Tarman Anadolu lisesine ise çok kötü yorumlar gelmiş. Açıkçası bence ben Hacı Ömer Tarman Anadolu lisesinde mutlu olacağımı düşünmüyorum o yüzden gitmek istiyorum. Eğer ki bulunduğum bölgeye servis varsa gideceğim, peki sizce ne yapmalıyım?
Son düzenleyen: Moderatör: