Ankara Hacı Ömer Tarman mı, yoksa Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege mi?

DanyTargeryan

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, bu sene LGS'ye girdim ve Ankara Hacı Ömer Tarman Anadolu lisesini kazandım. Bugün de LGS'deki bir fen sorusu iptal edilmiş ve bundan dolayı yüzdelik dilimim daha iyi oldu. Daha yüksek bir tercihim olan Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege lisesine nakillerde istersem gidebiliyordum ama gitmedim. Bugün de sorunun iptalinden kaynaklı Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege lisesine gidebiliyorum. Ama arada çok kaldım. Bunun en önemli nedeni evime olan uzaklığı. Hacı Ömer Tarman Anadolu lisesine yürüyerek gidiyorum ve bu Ankara için müthiş bir şey. Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege lisesine ise araba ile 7 km otobüs ile 45 dakika gidiyorum. Okullara yapılan yorumlara ekşi gibi yerlerden baktım. Dr. Rıdvan Ege Binnaz Ege lisesine gerçekten güzel yorumlar gelmiş. Hacı Ömer Tarman Anadolu lisesine ise çok kötü yorumlar gelmiş. Açıkçası bence ben Hacı Ömer Tarman Anadolu lisesinde mutlu olacağımı düşünmüyorum o yüzden gitmek istiyorum. Eğer ki bulunduğum bölgeye servis varsa gideceğim, peki sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede aynı durum oldu şuan Hayrullah Kefoğlu'ndayım bir üst tercihime gidebiliyordum üstelik yolda 1 saatten 45 dk ya düşüyordu ama 1 haftada ortama öyle bir alıştık ki gülmekten ders dinleyemiyoruz ortamdan dolayı düşünmedim bile yani BANA kalırsa ortamı sevdiysen çok da gerek yok

Aslında ikisi de iyi liseler ama rıdvan ege daha iyi bence tabii eve yakın olması çok iyi şu anki okulundan memnunsan sorun yok.

Bende de aynı durum oldu şu an hayrullah kefoğlu'ndayım bir üst tercihime gidebiliyordum üstelik yolda 1 saatten 45 dk ya düşüyordu ama 1 haftada ortama öyle bir alıştık ki gülmekten ders dinleyemiyoruz ortamdan dolayı düşünmedim bile yani bana kalırsa ortamı sevdiysen çok da gerek yok.

Eğer servis varsa gitmeyi düşünüyorum daha ilk haftadan hacı Ömer tarman Anadolu lisesinden memnun değilim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı