Ankara içerisinde, minimal tarz için tatto stüdyo, dövmeci ve dövme önerileri

Movansha

Centipat
Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ankara içerisinde işini düzgün yapan sanatçıların bulunduğu hijyenik bir tattoo stüdyosu arıyorum. Minimal bir dövme yaptıracağım. Detayları aşağıda yazdım. Çok okumaya lüzum yok. Aşağıdaki detayları göze alarak başka dövmeler de önerebilirsiniz.

"Dövme yaptırma, pişman olursun." şeklinde öğütler almak için konu açmıyorum. 19 yaşındayım. Zaten uzun bir süre (yani 6 ay yeter gibi, gidişata göre bakarak) geçici yaptıracağım. Kendimle bağdaştırabilirsem, beğenirsem ve pişman olmayacağıma emin olursam (yaklaşık 1 yıl sonra) o zaman kalıcı hale getiririm. Maksat bi' bakış atmak. Hayatımda yapacağım ilk ve son dövme olacaktır.

Sağ dış bilek tarafına, eşit aralıklarla 3 adet şevron (chevron) ok.
Muhtemelen 3.0-3.5 cm uzunluk ve 1.0-1.3 cm genişlik.

Temsili görseller (koluma photoshop ile ekledim):

Göze hoş görünüp görünmediğini de belirtebilirsiniz.

Bu dövmeyi (3 adet chevron okunu) seçme sebebim: Estetik görünüyor. Minimalist bir insanım. Bu oklar, net bir anlam yansıtmaz. Anlam, kişilerin bakış açılarına ve zamana göre değişebilir. Kimisine göre askerî bir sembol anlamına gelebilir. El yukarıya doğru tutulursa yükseliş, aşağıya doğru tutulursa alçalış, avuç içi aşağıya bakacak şekilde yan tutulursa ilerleme ve gelecek, avuç içi yukarıya bakacak şekilde yan tutulursa da gerileme ve geçmiş anlamlarına gelebilir. Bana "Kime göre? Neye göre?" sorularını hatırlatabilir. Yaşama sevincimi bitirse de felsefenin önemini hissettirebilir.

Son düzenleme:
Kankam bende 19 yaşındayım, birkaç ay önce yaşadıklarımın metaforu hislerimin mümessili olduğunu düşündüğüm için, kendimle çok özdeşleştirdiğim için ikarus dövmesi yaptırdım, seninkine kıyasla oldukça büyük aslında, eğer istersen sana yaptırdığım yeri atabilir portfolyolarına çalışmlarına Instagram hesapları üzerinden bakabilirsin. Anlam konusunda da sana kalmış açıkçası neye yoracağın, bana sorulduğunda kişinin iligisine göre uzun uzun açıklıyorum ya da melek deyip geçiyorum.

Stüdyo adı versen bulurum herhalde... O stüdyoda da minimal tarz dövmecisi varsa listeye eklerim, karşılaştırır duruma göre bakarım.

Bu arada daha küçük bile yaptırabilirim. Kolayca görünüp görünmemesi çok umrumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…