Ankara içi berber önerisi

Cebrail Alkaç barbers club. Anıtkabirin arka sokağındaydı, üniversite okurken oraya giderdim şu an fiyat ne bilmiyorum gitmeyeli 5 6 yıl oldu. Tavsiye ederim.
Hocam gittiğim bir berber vardı. Fiyatı 170-200 TL arasında. Ancak saçımı bildiğin yamuk kesti.
Bir bakacağım dediğiniz yere. Sürekli gideceğim berber arıyorum. Bu yüzden hem fiyatı çok uçuk olmasın hem de saç kesimi güzel, istediğim fade'yi yapsın yeterli benim için.

Hocam gittiğim bir berber vardı. Fiyatı 170-200 TL arasında. Ancak saçımı bildiğin yamuk kesti.
Bir bakacağım dediğiniz yere. Sürekli gideceğim berber arıyorum. Bu yüzden hem fiyatı çok uçuk olmasın hem de saç kesimi güzel, istediğim fade'yi yapsın yeterli benim için.
İyi yerlerin fiyatları genelde yüksek olur. Ankara piyasasını bilmiyorum da mersinde 200 liraya ancak mahalle berberi keser. Biraz kesenin ağzını açman gerekecek hocam maalesef.

Merhaba. Ankara içi, saçı yamuk kesmeyenlerden, işini özenle yapan, fiyatı uçuk olmayan bir berber arıyorum.
İyi yerlerin fiyatları genelde yüksek olur. Ankara piyasasını bilmiyorum da Mersin'de 200 liraya ancak mahalle berberi keser. Biraz kesenin ağzını açman gerekecek hocam maalese.

İyi yerlerin fiyatları genelde yüksek olur. Ankara piyasasını bilmiyorum da Mersin'de 200 liraya ancak mahalle berberi keser. Biraz kesenin ağzını açman gerekecek hocam maalesef.

Hocam ben Ankara'da 80 TL'ye oluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı