Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 20 Ekim 2021 #1 Arkadaşlar merhaba mevcutta kullandığım Millenicom isimli operatörümü değiştirmek istiyorum. 100 TL'lik fatura 150 TL geliyor aylardır ve müşteri temsilcisine ulaşmak çok zor. NetSpeed, GIBIRNet gibi firmalar duydum onlar nasıl? Şehir Ankara.
Arkadaşlar merhaba mevcutta kullandığım Millenicom isimli operatörümü değiştirmek istiyorum. 100 TL'lik fatura 150 TL geliyor aylardır ve müşteri temsilcisine ulaşmak çok zor. NetSpeed, GIBIRNet gibi firmalar duydum onlar nasıl? Şehir Ankara.
parker26strike Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 739 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #2 Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba mevcutta kullandığım Millenicom isimli operatörümü değiştirmek istiyorum. 100 TL'lik fatura 150 TL geliyor aylardır ve müşteri temsilcisine ulaşmak çok zor. NetSpeed, GIBIRNet gibi firmalar duydum onlar nasıl? Şehir Ankara. Genişletmek için tıkla... GIBIRNet gıbır gıbırdır. Arkadaşım kullanıyor interneti gıbır gıbır yerinde durmuyor CS'de pingi 40tan 120ye gıbırlanıp tekrar 40a iniyor. Gıbır gıbır.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba mevcutta kullandığım Millenicom isimli operatörümü değiştirmek istiyorum. 100 TL'lik fatura 150 TL geliyor aylardır ve müşteri temsilcisine ulaşmak çok zor. NetSpeed, GIBIRNet gibi firmalar duydum onlar nasıl? Şehir Ankara. Genişletmek için tıkla... GIBIRNet gıbır gıbırdır. Arkadaşım kullanıyor interneti gıbır gıbır yerinde durmuyor CS'de pingi 40tan 120ye gıbırlanıp tekrar 40a iniyor. Gıbır gıbır.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 20 Ekim 2021 #3 parker26strike dedi: GIBIRNet gıbır gıbırdır. Arkadaşım kullanıyor interneti gıbır gıbır yerinde durmuyor CS'de pingi 40tan 120ye gıbırlanıp tekrar 40a iniyor. Gıbır gıbır. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana sitesine bile yavaş giriyor şaka yapmadığını anladım bu sayede
parker26strike dedi: GIBIRNet gıbır gıbırdır. Arkadaşım kullanıyor interneti gıbır gıbır yerinde durmuyor CS'de pingi 40tan 120ye gıbırlanıp tekrar 40a iniyor. Gıbır gıbır. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana sitesine bile yavaş giriyor şaka yapmadığını anladım bu sayede
sebara Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 506 Çözümler 1 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #4 Altyapınız iyi durumda ise TurkNet'e geçin.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.909 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #5 TurkNet öneririm altyapın uygunsa. Bir ay ücretsiz kullanım mevcut ve taahhütsüz.
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 20 Ekim 2021 #6 Arkadaşlar TurkNet kullandım sürekli arıza var diye internetim kesiliyordu.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.909 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #7 Silinen üye dedi: Arkadaşlar TurkNet kullandım sürekli arıza var diye internetim kesiliyordu. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un altyapısını mı kullanıyorsunuz?
Silinen üye dedi: Arkadaşlar TurkNet kullandım sürekli arıza var diye internetim kesiliyordu. Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'un altyapısını mı kullanıyorsunuz?
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 20 Ekim 2021 #8 Silinen üye dedi: Türk Telekom'un altyapısını mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal evet.
Silinen üye dedi: Türk Telekom'un altyapısını mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal evet.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.909 Makaleler 2 Çözümler 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2021 #9 Silinen üye dedi: Büyük ihtimal evet. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz TurkNet arıza ne zaman yaşanmıştı?
Silinen üye dedi: Büyük ihtimal evet. Genişletmek için tıkla... Bahsettiğiniz TurkNet arıza ne zaman yaşanmıştı?
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 20 Ekim 2021 #10 Silinen üye dedi: Bahsettiğiniz TurkNet arıza ne zaman yaşanmıştı? Genişletmek için tıkla... 6 ayı geçiyor ama babam artık sıcak bakmıyor TurkNet'e o yüzden onun dışında bir ISS arıyoruz.
Silinen üye dedi: Bahsettiğiniz TurkNet arıza ne zaman yaşanmıştı? Genişletmek için tıkla... 6 ayı geçiyor ama babam artık sıcak bakmıyor TurkNet'e o yüzden onun dışında bir ISS arıyoruz.