Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen yıl Altın Oran Akademi İngilizce Kurslarınanda Genel İngilizce kursu için kaydoldum ve gerçekten çok memnun kaldım. İngiltere merkezli bir okul olduğu için eğitim kalitesi çok yüksek. Kitapları falan. Öğretmenler çok deneyimli ve dersler interaktifti. İngilizceyi hem eğlenceli hem de etkili bir şekilde öğrenmemi sağladılar.
Ayrıca, çocuğum için de 6.sınf ortaokul İngilizce kursuna kayıt yaptırdım. Onun da gelişimine fayda sağladı. Eğlenceli ve seviyeye uygun derslerle İngilizceyi öğrenmek çok daha kolay hale geldi.
Eğer Eryaman, Etimesgut veya Sincan'da kaliteli bir dil okulu arıyorsanız, Altın Oran Akademi’yi kesinlikle tavsiye ederim. siteyi bıraktım Altın Oran Akademi | İngiltere Merkezli Dil Okulu - Eryaman, Etimesgut, Sincan