Ankara ISS seçimi

Kullanıyor musunuz NetSpeed?
Evet kullanıyorum ve söyledikleri hızı tamamen veriyorlar. Ping konusunda hiçbir sıkıntı yok. Müşteri hizmetlerine ise telefondan aradığınızda genelde anında açıyorlar. Telefonla uğraşmam derseniz de OİM üzerinden destek kaydı da açıyorsunuz.

Hat değerlerim bu şekilde.
35 Mbps tarifesini kullanıyorum ve çok memnunum şu an.

Hangi şehir?

@354216 önce Comnet deneyin bağlayıcı anlaşma yok. Beğenmez iseniz NetSpeed tasirsiniz.

Valorant oynamıyorum hocam. Hatta neredeyse hiç online oyun oynamıyorum. Ama vie.valve.net adresine tracert yaptığımda 49-50 ms ile bağlanabildiğimi gördüm. Valorant sunucusuna tracert yapmam için adres biliyor musunuz? CMD ile yapıp buraya atabilirim.

@354216 kapatmaya gerek yok sıkıntı olursa Comnet ile tartışma yaşadığınız dakika da tak diye abonelik durduruldu derler Comnet böyle.

Merhaba, tr.leagueoflegends.com şu adrese ping atıp paylaşmanız yeterli.
@354216 kapatmaya gerek yok sıkıntı olursa Comnet ile tartışma yaşadığınız dakika da tak diye abonelik durduruldu derler Comnet böyle.
Doğrudur böyle saçmalıkları var kapatıp yeni bir abonelik açarsam gereksizce kurulum ücreti ödeyeceğim.
Sorguda kaç görünüyordu hızınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…