Ankara Lisesi nasıldır?

Yer
Bartın
Ankara Lisesi'nde (Altındağ, Ankara) nasıldır? Bu liseden mezun olanlar ortalama hangi meslekle çıkar? Tahminlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz lise hakkında fikrim yok fakat iyi bir liseye giderseniz iyi bir üniversite kazanacağınız algısını yenmenizi öneririm. Çalışmakla ilgili bir durum. İstersen en iyi liseye git çalışmazsan ortalama bir mesleğin olmaz. Tabii şu artısı da var iyi bir lisenin; genel kültürün ve bakış açın genişler, ortamdan dolayı.

Vay be şu an okuduğum lisem.
Ankara geneline bakınca, sınavla alan liseler arasında biraz sönük kalıyor ama öğretmenleri, etkinlikleri ve tarihi açıdan güzeldir.

Semt olarak Altındağ'da geçiyor ama Kızılay'a 10 dakika mesafede, çok merkezde bir okul.

Meslek olarak da bir şey demek saçma olur. En iyi liseye gidip hiç çalışmazsanız meslek sahibi mi olacaksınız sanki.

Ankara lisesi'nde (Altındağ, Ankara) nasıldır? Bu liseden mezun olanlar ortalama hangi meslekle çıkar? Tahminlerinizi bekliyorum.

Gittin mi? Ben de bartındayım lhs sonrası tercih yapabilirim belki puan alırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…