Ankara Medipol üniversitesi iyi mi?

R6 Liu Kang

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller arkadaşlar. İlk bilgisayarla tanıştığımdan beri ya bilgisayar mühendisliği ya da yazılım okumak istiyordum hep. Ki karantina zamanında ve boş zamanlarımda Unity'den karakter tasarımları veya level dizayn olsun, Python ve site altyapıları için JavaScript olsun kendimi elimden geldiğince geliştirdim. Ve bu sene de üniversite sınavına girdim tam beklediğim gibi olmasa da ortalama bir sonuç elde ettim. Sizlere sorum şu, şu an Türk Hava Kurumu Üniversitesi'ni düşünüyorum bilgisayar mühendisliği adına sizce bu üniversite nasıldır?

Üniversite tanıtım günleri fuarında konuştuğumda staj destekleri ve bölüm hocaları vesaire gayet iyiydi doçent ve profesör sayısı da yeterliydi ancak orada okuyan veya mezun olan arkadaşlar da yardımcı olursa çok sevinirim. Başka illerde bilgisayar ve yazılım tutsa da veya Ankara'da diğer mühendislikler tutsa da benim amacım sevdiğim bölümden ilerlemek. Aynı zamanda Ankara Medipol Üniversitesi'ni de düşünüyorum buralar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa sevinirim. @333365 hocam sizin fikirleriniz de çok önemli, önerilerinizi paylaşırsanız çok güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
@PARASIZ ERKEK hocam sizin fikirleriniz de çok önemli, önerilerinizi paylaşırsanız çok güzel olur.

Maalesef o üniversite hakkında bir fikrim yok. YÖK Atlası'ndan ilgili üniversitenin akademik kadrosuna bakmanızı tavsiye ederim. Akademisyenleri kendisini ne kadar geliştirmiş, nasıl çalışma yapmışlar, nereden mezun olmuşlar? Bu gibi etkenler önemli. Bunlara bakmanızı tavsiye ederim.

Teşekkür ederim hocam YÖK Atlas'tan daha çok araştıracağım.

@R6 Liu Kang ilgili akademisyenlerin yayınladığı makalelere de bakın. Kaç makale yayınlamış, hangi alanda yazmış? Bu gibi şeyleri çok inceleyin, akademisyenleri hakkında bir fikriniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…