Satıldı Ankara - SteelSeries Arctis 3 2019 Beyaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar, kulaklığımı sorunsuz bir şekilde hala severek özen ile kullanıyorum. Daha yüksek bütçeli bir kulaklığa geçiş yapacağımdan dolayı nakit ihtiyacını sağlamak için satmak zorundayım. Hiçbir sorunu yok aldığım günkü gibidir kendisi, kasasında kozmetik olarak bir sorunu yoktur. Daha önce tamir falan görmedi, pedleri tamamen düzgün, yıpranma söz konusu değil. Ürünü hor kullanmadım hiçbir zaman. Kutu içeriği tamamıyla durmakta. 3 Haziran 2020 tarihinde MediaMarkt'a gidip aldım. Garantisi açıkçası aklımı karıştırdı, MediaMarkt'ın sitesinde 2 yıl yazıyor, bazı yerlerde 1 yazıyor. Ben MediaMarkt'tan aldığım için 2 yıla göre değerlendireceğim, halen garantisi devam etmekte. Kafamda belirlediğim fiyat 450TL, uygun bir fiyat olduğunu düşünüyorum sorunsuz bir kulaklık için. Ankara içi elden teslim edebilirim.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Son düzenleme:
Hocam Discord vb. iletişim bırakırsanız alabileceğim vakitte ulaşırım sizlere, tabii satılmazsa.
Birisiyle daha konuştum hocam da hayırlısı kime satılırsa o güle güle kullansın. Discord: hypeness#4374

Fiyatı bir süreliğine 400'e indirdim, alacağım kulaklık indirime girdi bu yüzden hızlıca satmak istiyorum. İlgilenen olursa diye yazıyorum.

Son düzenleme:
Birisiyle daha konuştum hocam da hayırlısı kime satılırsa o güle güle kullansın. Discord: hypeness#4374

Fiyatı bir süreliğine 400'e indirdim, alacağım kulaklık indirime girdi bu yüzden hızlıca satmak istiyorum. İlgilenen olursa diye yazıyorum.
Discorddan arkadaş ekleyemiyorum. Sizin eklemeniz lazım. Umutt#7745

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı