P Powar Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #1 Ankara tepebaşı mahallesine GigaFiber gelecek mi? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2022
Halilkamber35 Femtopat Katılım 13 Eylül 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #2 Gelir umarım bende tepebaşındayım
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 14 Ekim 2022 #3 Powar dedi: Ankara tepebaşı mahallesine GigaFiber gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.
Powar dedi: Ankara tepebaşı mahallesine GigaFiber gelecek mi? Genişletmek için tıkla... Merhaba, planlama sırasında değişiklik olabildiği için bölge bilgisi veremiyorum. GigaFiber İstiyorum — TurkNet sorgulama üzerinden altyapınızı kontrol edebilir ve adresinizde yoksa talebinizi iletebilirsiniz.