DrDoom42 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinin 2. Sınıfı için yatay geçiş hakkı kazandım. Yazmalı mıyım?
Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinin 2. Sınıfı için yatay geçiş hakkı kazandım. Yazmalı mıyım?
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.382 Çözümler 6 3 Ağustos 2023 #2 Veterinerlik okuyan arkadaşım gayet memnun. İngilizce olsa iyi olurmuş.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.270 Makaleler 3 Çözümler 197 3 Ağustos 2023 #3 Yeri berbat fakat olanakları yüksek.
DrDoom42 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #4 ItsAllGoodman dedi: Yeri berbat fakat olanakları yüksek. Genişletmek için tıkla... Evime yürüme mesafesi
ItsAllGoodman dedi: Yeri berbat fakat olanakları yüksek. Genişletmek için tıkla... Evime yürüme mesafesi
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.270 Makaleler 3 Çözümler 197 3 Ağustos 2023 #5 DrDoom42 dedi: Evime yürüme mesafesi Genişletmek için tıkla... Gölbaşı izole bir bölge fakat eve yürüme mesafesindeyse gayet iyi.
DrDoom42 dedi: Evime yürüme mesafesi Genişletmek için tıkla... Gölbaşı izole bir bölge fakat eve yürüme mesafesindeyse gayet iyi.
DrDoom42 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #6 ItsAllGoodman dedi: Gölbaşı izole bir bölge fakat eve yürüme mesafesindeyse gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Evet ama en azından rahat derse giderim
ItsAllGoodman dedi: Gölbaşı izole bir bölge fakat eve yürüme mesafesindeyse gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Evet ama en azından rahat derse giderim
H Hope.83 Femtopat Katılım 28 Temmuz 2023 Mesajlar 17 3 Ağustos 2023 #7 DrDoom42 dedi: Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinin 2. Sınıfı için yatay geçiş hakkı kazandım. Yazmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... hangi üniversiteden geçiş yaptınız?
DrDoom42 dedi: Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinin 2. Sınıfı için yatay geçiş hakkı kazandım. Yazmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... hangi üniversiteden geçiş yaptınız?
DrDoom42 Hectopat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #8 Hope.83 dedi: hangi üniversiteden geçiş yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ostim Teknik Üniversitesi. Daha geçiş gerçekleşmedi, kesin kayıtta eylülde
Hope.83 dedi: hangi üniversiteden geçiş yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ostim Teknik Üniversitesi. Daha geçiş gerçekleşmedi, kesin kayıtta eylülde
sudel Yoctopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ağustos 2023 #9 DrDoom42 dedi: Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinin 2. Sınıfı için yatay geçiş hakkı kazandım. Yazmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba ben 2 yıllık bölümden 4 yıllık yazılım mühendisliğine geçmek istiyorum. 2 yıllık okumak için Ostim de tam burslu okuyabiliyorum tercih etmeli miyim 2 yıl için sizce ?
DrDoom42 dedi: Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğinin 2. Sınıfı için yatay geçiş hakkı kazandım. Yazmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Merhaba ben 2 yıllık bölümden 4 yıllık yazılım mühendisliğine geçmek istiyorum. 2 yıllık okumak için Ostim de tam burslu okuyabiliyorum tercih etmeli miyim 2 yıl için sizce ?
R Rexlien_1 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 377 Çözümler 1 19 Temmuz 2025 #10 DrDoom42 dedi: Ankara Üniversitesi bilgisayar mühendisliğinin 2. sınıfı için yatay geçiş hakkı kazandım. Yazmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Kral selamlar ne yaptın Ankara bilgisayarda mı okuyorsun şu an memnun musun? Bana da Türkçesi geliyor da yazabilirim belki.
DrDoom42 dedi: Ankara Üniversitesi bilgisayar mühendisliğinin 2. sınıfı için yatay geçiş hakkı kazandım. Yazmalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Kral selamlar ne yaptın Ankara bilgisayarda mı okuyorsun şu an memnun musun? Bana da Türkçesi geliyor da yazabilirim belki.