Eğer bölüme ilgin yoksa çok bunaltıcı oluyor bölüm. Bazı hocalar ve öğrenci işleri vb sinir bozucu olabiliyor. Büt ve yaz okulu var ama bazen sıkıntılı olabiliyor.Kral selamlar ne yaptın Ankara bilgisayarda mı okuyorsun şu an memnun musun? Bana da Türkçesi geliyor da yazabilirim belki.
Eğer bölüme ilgin yoksa çok bunaltıcı oluyor bölüm. Bazı hocalar ve öğrenci işleri vb sinir bozucu olabiliyor. Büt ve yaz okulu var ama bazen sıkıntılı olabiliyor.
Örneğin geçen hafta, yaz okulunda tam tercih günü YÖK tarafından yönetmelik değişikliği olmuş. Ve bu değişiklikten okul yönetiminin de yaz okulu tercihinin son günleri haberi oldu. Gereksiz yere gitget yaptı öğrenciler, yorulduk.
Onun dışında sektörden kimse memnun değil. Kendini iyice geliştirmen ve network yapsan bile iş zor bulunuyor. Okul dışı günlerini harcayıp bir şeyler çalışıp öğrenmeyeceksen bilgisayar müh yazmanı önermem. Ankara'daki diğer yüksek puanlı okullar senin için daha iyi olabilir.
Mühendislik cidden ilgin varsa yaz ama sektörün çok zor olduğunu bil. Mezun olup, kendini geliştirsen bile iş bulamayan sayısı çok çünkü hem mezun sayısı hem de istenilen nitelikler çok fazla.Yani açıkçası tıp ve diş geliyor ama kendimde tıp veya diş okuyacak ilgiyi bulamıyorum bir şeyler geliştirmeye ve bilgisayara ilgim var yani o yüzden 2 yıldır bilgisayar mühendisliği ya da Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği düşünüyorum. Bu durumda da işte sevdiğim alandan mı ilerlemeliyim yoksa tıp veya diş mi yazmalıyım diye düşünüyorum.
Mühendislik cidden ilgin varsa yaz ama sektörün çok zor olduğunu bil. Mezun olup, kendini geliştirsen bile iş bulamayan sayısı çok çünkü hem mezun sayısı hem de istenilen nitelikler çok fazla.
Ben de Ankara bilgisayar ve gazi bilgisayar (teknoloji fakültesi) arasında kaldım bir fikir edinebildin mi kral?Kral selamlar ne yaptın Ankara bilgisayarda mı okuyorsun şu an memnun musun? Bana da Türkçesi geliyor da yazabilirim belki.
Ben de Ankara bilgisayar ve gazi bilgisayar (teknoloji fakültesi) arasında kaldım. Bir fikir edinebildin mi kral?
Çok fark var mı bilgisayar ile yapay zeka arasında ben de belki yapay zeka yazarım çünkü.Gazi'nin teknoloji fakültesi olması dezavantaj galiba ben 1'e Ankara Üniversitesi yapay zeka ve veri 2'ye de Ankara Üniversitesi bilgisayar yazacağım.
Çok fark var mı bilgisayar ile yapay zeka arasında ben de belki yapay zeka yazarım çünkü.
Gazi için dezavantajları hakkında bilgin varsa verebilir misin?
Tamamdır kral çok teşekkür ederim başarılar.Gazi hakkında pek bir bilgim yok araştırmadım genel olarak teknoloji fakültesi olmasının dezavantaj olduğunu duydum. Yapay zeka ve veri biraz daha özel bir bölüm veri kısmına falan da giriliyormuş. Yeni bir bölüm olduğu için biraz daha önü açık gibi geldi. Daha detaylı araştırırsan senin için daha iyi olur.