S semiramist34 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın Pazar 11:23 #1 Merhaba ders kaydım yok şu an da yapmadığım için, kaydımı dondurmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Form doldurmamız lazım mı? Ş bunu nereye ileteceğim yardımcı olur musunuz?
Merhaba ders kaydım yok şu an da yapmadığım için, kaydımı dondurmak istiyorum. Nasıl yapacağım? Form doldurmamız lazım mı? Ş bunu nereye ileteceğim yardımcı olur musunuz?
I Irmy Picopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 51 Çözümler 1 Pazar 11:33 #2 Danışman hocanızla iletişime geçmeniz daha doğru olacaktır ama ders kaydı yapmadıysan zaten pasif öğrenci olursun yani dondurulmuş olur.
Danışman hocanızla iletişime geçmeniz daha doğru olacaktır ama ders kaydı yapmadıysan zaten pasif öğrenci olursun yani dondurulmuş olur.
S semiramist34 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Kadın Pazar 11:35 #3 Irmy dedi: Danışman hocanızla iletişime geçmeniz daha doğru olacaktır ama ders kaydı yapmadıysan zaten pasif öğrenci olursun yani dondurulmuş olur. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir işlem yapmama gerek yok o zaman
Irmy dedi: Danışman hocanızla iletişime geçmeniz daha doğru olacaktır ama ders kaydı yapmadıysan zaten pasif öğrenci olursun yani dondurulmuş olur. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir işlem yapmama gerek yok o zaman
I Irmy Picopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 51 Çözümler 1 Pazar 11:41 #4 semiramist34 dedi: Herhangi bir işlem yapmama gerek yok o zaman Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum ama danışman hocanızla ya da öğrenci işleriyle iletişime geçmeniz daha doğru olur.
semiramist34 dedi: Herhangi bir işlem yapmama gerek yok o zaman Genişletmek için tıkla... Yok diye biliyorum ama danışman hocanızla ya da öğrenci işleriyle iletişime geçmeniz daha doğru olur.