Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Uzay ve Havacılığa gidilir mi?

Haltp39

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bu yıl YKS'ye gireceğim hedefim 35 k civarı ve büyük ihtimalle de tutturacağım bölüm düşünürken uzay ve havacılığa karar verdim. Ne yazık ki ODTÜ'den başka yer yok. Ankara'da aybünün ulaşımsal sıkıntıları bir yana sizce gidilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hee aynen kanka bizim bir arkadaşta öyle diyordu Hacettepe'de matematik okudu sonra. Sen puanı alda tercih günü gelince bak bakalım işler nasıl değişiyor. Millet hedef koyuyor ama tıptır hukuktur ne bileyim öyle hedefleri oluyor. Sen baştan kaybetmişsin kendine 35k civarı hedef koymuşsun Ankara'da kaç tane üniversite var belki haberin yok. O yüzden sen sıkı çalış tercih günü bir uzmana ya da rehber hocana danış.

Aybu Mühendislik fakültesi öğrencisiyim, uzay ve havacılık bölümü Antares awm nin yanındaki etlik kampüsünde yani merkezi yerde. Bölüme gelmek gerekirse, pek birşey diyemeyeceğim, ama şunu kesin olarak söyleyebilirimki Aybu'nun eğitimi teorik eğitim üzerine, uygulama veya örneklendirme konusunda pek iyi değiller. Tam emin olmamakla bilikte snaırım iyi bir firmayla staj anlaşmaları vardı ve tüm uzay ve havacılık öğrencilerini oraya yönlendiriyolardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…