Ankara'da Acer teknik servisi var mı?

alidimaria

Centipat
Merhaba arkadaşlar, Acer Nitro 5 AN515-58-51u3 kullanıcısıyım Ankara'da bilgisayarımı götürebileceğim yetkili teknik servis var mı? Henüz garantim bitmedi, bilgisayarımın içi epeyce tozlandı ve donanımı yetersiz SSD ve RAM takmak istiyorum YouTube videolarından bakarak kendim yapmaya da cesaret ediyorum ama PC kolay alınabilir bir şey değil maalesef daha büyük bir masraf açmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Acer Nitro 5 AN515-58-51u3 kullanıcısıyım Ankara'da bilgisayarımı götürebileceğim yetkili teknik servis var mı? Henüz garantim bitmedi, bilgisayarımın içi epeyce tozlandı ve donanımı yetersiz SSD ve RAM takmak istiyorum YouTube videolarından bakarak kendim yapmaya da cesaret ediyorum ama PC kolay alınabilir bir şey değil maalesef daha büyük bir masraf açmak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sadace istanbul da var sanırım. Bende ram ve ssd eklemeyi düşünüyorum ama istanbula da kargo ile göndermem. kargoda bilgisayarın başına ne geleceği belli değil.

ACER YETKİLİ SERVİS

İSTANBUL

• SMS Infocomm Teknoloji Servis Ltd. Şti.

Adres: Altınşehir Mah. Alemdağ Cad. No: 704/1-B Giriş Kat Ümraniye / İSTANBUL
türkiye de başka da yok.

Bende zamanında Acer laptop kullanırken servis ihtiyacım oldu. Ankara'da servisi yokmuş maalesef. Sadece İstanbul'da var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı