2 286525 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 819 Çözümler 3 20 Temmuz 2021 #11 BaranArslan dedi: Su an iskitlerde trafiğe açık ama bom boş bir yoldayız 1 araba anca geçmiştir bu yolda döndüm ama araba yağ akıtıyor şu an ne yağ olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ustaya göstermekte fayda var ama emin olmak için motor yağ seviyesine bakar mısınız?
BaranArslan dedi: Su an iskitlerde trafiğe açık ama bom boş bir yoldayız 1 araba anca geçmiştir bu yolda döndüm ama araba yağ akıtıyor şu an ne yağ olduğunu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bir ustaya göstermekte fayda var ama emin olmak için motor yağ seviyesine bakar mısınız?
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #12 Her kavşakta yanlamazsan, çevirmelere takılmazsan boş yollarda da alıştırma yapabilirsin.
2 286525 Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 819 Çözümler 3 20 Temmuz 2021 #13 Rob Halford dedi: Her kavşakta yanlamazsan, çevirmelere takılmazsan boş yollarda da alıştırma yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çevirmelere takılmazsan derken? Polis görünce "aa, çocuk araba kullanıyor, buraya takılmıyor." deyip geçmesine izin mi verecek?
Rob Halford dedi: Her kavşakta yanlamazsan, çevirmelere takılmazsan boş yollarda da alıştırma yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çevirmelere takılmazsan derken? Polis görünce "aa, çocuk araba kullanıyor, buraya takılmıyor." deyip geçmesine izin mi verecek?
Rob Halford Decipat Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 1.365 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #14 286525 dedi: Çevirmelere takılmazsan derken? Polis görünce "aa, çocuk araba kullanıyor, buraya takılmıyor." deyip geçmesine izin mi verecek? Genişletmek için tıkla... Dostum çevirmeler genelde belli yerlere kurulurlar ve sakin yollarda çevirme olmaz. “Çevirmelere takılma” derken çevirme olabilecek yollarda kullanmamasını kastettim. Ek olarak mesajında yazım hataları var. Düzeltmeni tavsiye ederim.
286525 dedi: Çevirmelere takılmazsan derken? Polis görünce "aa, çocuk araba kullanıyor, buraya takılmıyor." deyip geçmesine izin mi verecek? Genişletmek için tıkla... Dostum çevirmeler genelde belli yerlere kurulurlar ve sakin yollarda çevirme olmaz. “Çevirmelere takılma” derken çevirme olabilecek yollarda kullanmamasını kastettim. Ek olarak mesajında yazım hataları var. Düzeltmeni tavsiye ederim.
BaranArslan Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #15 286525 dedi: Bir ustaya göstermekte fayda var ama emin olmak için motor yağ seviyesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Direksiyon yağı miş .
286525 dedi: Bir ustaya göstermekte fayda var ama emin olmak için motor yağ seviyesine bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... Direksiyon yağı miş .
rainman23 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 1.862 Çözümler 2 22 Temmuz 2021 #16 Okul bahçelerinde sürebilirsin.
Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 22 Temmuz 2021 #17 Saray tarafına git. Pursakların hemen arkası. Bomboş arazi. Altındağ'a çok da uzak değil.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 22 Temmuz 2021 #18 Rob Halford dedi: Her kavşakta yanlamazsan, çevirmelere takılmazsan boş yollarda da alıştırma yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ankara da boş yol cok yok ve yaşı 15.
Rob Halford dedi: Her kavşakta yanlamazsan, çevirmelere takılmazsan boş yollarda da alıştırma yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ankara da boş yol cok yok ve yaşı 15.
Cihan2005 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2022 #19 286525 dedi: Etimesguta kadar gelirseniz boş arazi rahat bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Merhaba Etimesgut'ta oturuyorum. Bildiğiniz boş güzel bir yer var mı?
286525 dedi: Etimesguta kadar gelirseniz boş arazi rahat bulursunuz. Genişletmek için tıkla... Merhaba Etimesgut'ta oturuyorum. Bildiğiniz boş güzel bir yer var mı?