Emirolord
Decapat
Daha fazla
Herkese iyi Sosyaller. Ankara Etimesgut'ta yaşıyorum. Buralarda gidebileceğim pek balık av bölgesi yok ya da ben bilmiyorum. Bayramdan sonra veya 3. günü çanıllı asartepe barajını denemek istiyorum. Yaklaşık 6 ay önce bir heves maalesef satıcıyı dinleyerek absürt alakalı malzemeler aldım. Hem tuzlu hem tatlı su için olta istedim ama satıcının bana biraz kitlediğini düşünüyorum. Kamışım 3 metre 30-60 atarlı, markası yok? O zaman o kadar dikkat etmemiştim telescopic rod yazıyor sadece. Makinem yumoshi EK5000 Gear Ratio'su da 5.5.1 sahte kutum, iki boncuklu dip iğnelerim, kirmizi beyaz klasik sahte, bir tane sahteyi çok beğenmiştim kalbi parlıyordu içinde, bir de yeşil sahte, ince şamandıra, küçük orta büyük iğne, fırdöndü takımı, turna için aynalı iğne ve 3 adet fırdöndü sonu için tel. Olta takımını 1100 gibi bir şeye almış olmam lazım. Hepsi Total 1.5-1.700'e falan geldi. Bununla barajda avlanabilir miyim? İşimi nerelerde görür? Nasıl avlanmam gerek? Yeni sahte iğne şamandıra vs için biraz daha bütçe ayırabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.