Ankara'da bilgisayar bakımı yapacak bir yer

ibrahimerenuyar

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar Ankara'da bilgisayar bakımı yapacak termal macun değiştirecek güvenilir bir yer arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Not: Bilgisayarı alalı 1 sene dolmak üzere. Termal macun değiştirtmeli miyim? Bir de FPS tarzı oyunlar oynuyorum gerek var mı?

Sisteminiz masaüstüyse kendiniz termal macun değiştirebilirsiniz. Eğer laptopsa kendi yetkili servisine sormanızı öneririm.

Arkadaşlar Ankara'da bilgisayar bakımı yapacak termal macun değiştirecek güvenilir bir yer arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Not: Bilgisayarı alalı 1 sene dolmak üzere. Termal macun değiştirtmeli miyim? Bir de FPS tarzı oyunlar oynuyorum gerek var mı?

İşlemci çok ısınıyorsa macun zamanı gelmiştir. Ayrıca nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Ankara aşağıeğlencede göktürk bilgisayar diye bir yer var. Orayı tercih edebilirsiniz. Burası https://www.google.com/search?q=aşa...aAQYIARABGAnaAQYIAhABGAg&sclient=gws-wiz-serp

Sıcaklık değerleri yüksekse evet.
Hocam hiç ölçmedim açıkçası ölçmek için hangi programı öneriyorsunuz?

Sisteminiz masaüstüyse kendiniz termal macun değiştirebilirsiniz. Eğer laptopsa kendi yetkili servisine sormanızı öneririm.
Masaüstü evet ama uğraşmak istemiyorum

Gölbaşındayım hocam teşekkür ederim.

Ankara Yenimahalle'de dalkılıç bilgisayar var. Pinleri yamulan işlemcimi götürmüştüm termal macun falanla birlikte takmıştı sağ olsun. Güvenilir olmasının yanı sıra ücreti de pek sıkıntı etmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı