ibrahimerenuyar Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Ankara'da bilgisayar bakımı yapacak termal macun değiştirecek güvenilir bir yer arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Not: Bilgisayarı alalı 1 sene dolmak üzere. Termal macun değiştirtmeli miyim? Bir de FPS tarzı oyunlar oynuyorum gerek var mı?
Arkadaşlar Ankara'da bilgisayar bakımı yapacak termal macun değiştirecek güvenilir bir yer arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Not: Bilgisayarı alalı 1 sene dolmak üzere. Termal macun değiştirtmeli miyim? Bir de FPS tarzı oyunlar oynuyorum gerek var mı?
5 572881 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #2 Sıcaklık değerleri yüksekse evet.
held06 Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 419 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #3 Sisteminiz masaüstüyse kendiniz termal macun değiştirebilirsiniz. Eğer laptopsa kendi yetkili servisine sormanızı öneririm.
Sisteminiz masaüstüyse kendiniz termal macun değiştirebilirsiniz. Eğer laptopsa kendi yetkili servisine sormanızı öneririm.
T Tyler2 Picopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 257 15 Ocak 2023 #4 ibrahimerenuyar dedi: Arkadaşlar Ankara'da bilgisayar bakımı yapacak termal macun değiştirecek güvenilir bir yer arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Not: Bilgisayarı alalı 1 sene dolmak üzere. Termal macun değiştirtmeli miyim? Bir de FPS tarzı oyunlar oynuyorum gerek var mı? Genişletmek için tıkla... İşlemci çok ısınıyorsa macun zamanı gelmiştir. Ayrıca nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Ankara aşağıeğlencede göktürk bilgisayar diye bir yer var. Orayı tercih edebilirsiniz. Burası https://www.google.com/search?q=aşa...aAQYIARABGAnaAQYIAhABGAg&sclient=gws-wiz-serp
ibrahimerenuyar dedi: Arkadaşlar Ankara'da bilgisayar bakımı yapacak termal macun değiştirecek güvenilir bir yer arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Not: Bilgisayarı alalı 1 sene dolmak üzere. Termal macun değiştirtmeli miyim? Bir de FPS tarzı oyunlar oynuyorum gerek var mı? Genişletmek için tıkla... İşlemci çok ısınıyorsa macun zamanı gelmiştir. Ayrıca nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Ankara aşağıeğlencede göktürk bilgisayar diye bir yer var. Orayı tercih edebilirsiniz. Burası https://www.google.com/search?q=aşa...aAQYIARABGAnaAQYIAhABGAg&sclient=gws-wiz-serp
ibrahimerenuyar Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 69 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2023 #5 572881 dedi: Sıcaklık değerleri yüksekse evet. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç ölçmedim açıkçası ölçmek için hangi programı öneriyorsunuz? held06 dedi: Sisteminiz masaüstüyse kendiniz termal macun değiştirebilirsiniz. Eğer laptopsa kendi yetkili servisine sormanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Masaüstü evet ama uğraşmak istemiyorum Tyler2 dedi: İşlemci çok ısınıyorsa macun zamanı gelmiştir. Ayrıca nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Ankara aşağıeğlencede göktürk bilgisayar diye bir yer var. Orayı tercih edebilirsiniz. Burası https://www.google.com/search?q=aşağı+eğlence+göktürk+bilgisayar&sxsrf=AJOqlzWYYk8-j7PVWil7OGO7MbSON1YoPA:1673765984159&ei=YKTDY5y0CdeOxc8Ptp-o4A0&ved=0ahUKEwic5LCXgMn8AhVXR_EDHbYPCtwQ4dUDCA4&uact=5&oq=aşağı+eğlence+göktürk+bilgisayar&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIFCCEQoAEyBQghEKABOgoIABBHENYEELADOgcIABCwAxBDOg0IABDkAhDWBBCwAxgBOgwILhDIAxCwAxBDGAI6EgguEMcBEK8BEMgDELADEEMYAjoECC4QQzoECAAQQzoFCAAQgAQ6CgguEMcBEK8BEEM6CwguEIAEEMcBEK8BOgsILhCvARDHARCABDoGCAAQFhAeOgIIJjoHCCEQoAEQCjoFCAAQogRKBAhBGABKBAhGGAFQ5wpYmS1g9jNoAXABeACAAfgCiAHBI5IBBzAuOC42LjWYAQCgAQHIARPAAQHaAQYIARABGAnaAQYIAhABGAg&sclient=gws-wiz-serp Genişletmek için tıkla... Gölbaşındayım hocam teşekkür ederim.
572881 dedi: Sıcaklık değerleri yüksekse evet. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç ölçmedim açıkçası ölçmek için hangi programı öneriyorsunuz? held06 dedi: Sisteminiz masaüstüyse kendiniz termal macun değiştirebilirsiniz. Eğer laptopsa kendi yetkili servisine sormanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Masaüstü evet ama uğraşmak istemiyorum Tyler2 dedi: İşlemci çok ısınıyorsa macun zamanı gelmiştir. Ayrıca nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama Ankara aşağıeğlencede göktürk bilgisayar diye bir yer var. Orayı tercih edebilirsiniz. Burası https://www.google.com/search?q=aşağı+eğlence+göktürk+bilgisayar&sxsrf=AJOqlzWYYk8-j7PVWil7OGO7MbSON1YoPA:1673765984159&ei=YKTDY5y0CdeOxc8Ptp-o4A0&ved=0ahUKEwic5LCXgMn8AhVXR_EDHbYPCtwQ4dUDCA4&uact=5&oq=aşağı+eğlence+göktürk+bilgisayar&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQAzIFCCEQoAEyBQghEKABOgoIABBHENYEELADOgcIABCwAxBDOg0IABDkAhDWBBCwAxgBOgwILhDIAxCwAxBDGAI6EgguEMcBEK8BEMgDELADEEMYAjoECC4QQzoECAAQQzoFCAAQgAQ6CgguEMcBEK8BEEM6CwguEIAEEMcBEK8BOgsILhCvARDHARCABDoGCAAQFhAeOgIIJjoHCCEQoAEQCjoFCAAQogRKBAhBGABKBAhGGAFQ5wpYmS1g9jNoAXABeACAAfgCiAHBI5IBBzAuOC42LjWYAQCgAQHIARPAAQHaAQYIARABGAnaAQYIAhABGAg&sclient=gws-wiz-serp Genişletmek için tıkla... Gölbaşındayım hocam teşekkür ederim.
5 572881 Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 2.454 Çözümler 2 15 Ocak 2023 #6 ibrahimerenuyar dedi: Hocam hiç ölçmedim açıkçası ölçmek için hangi programı öneriyorsunuz? Masaüstü evet ama uğraşmak istemiyorum Gölbaşındayım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner.
ibrahimerenuyar dedi: Hocam hiç ölçmedim açıkçası ölçmek için hangi programı öneriyorsunuz? Masaüstü evet ama uğraşmak istemiyorum Gölbaşındayım hocam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner.
S shidare Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #7 Ankara Yenimahalle'de dalkılıç bilgisayar var. Pinleri yamulan işlemcimi götürmüştüm termal macun falanla birlikte takmıştı sağ olsun. Güvenilir olmasının yanı sıra ücreti de pek sıkıntı etmiyor.
Ankara Yenimahalle'de dalkılıç bilgisayar var. Pinleri yamulan işlemcimi götürmüştüm termal macun falanla birlikte takmıştı sağ olsun. Güvenilir olmasının yanı sıra ücreti de pek sıkıntı etmiyor.