tapfer Centipat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #11 Kaiselk dedi: Hocam bu haber ekşi'de gündem, orada girilen mesajlarda linkler var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır buldum çok teşekkürler hocam.
Kaiselk dedi: Hocam bu haber ekşi'de gündem, orada girilen mesajlarda linkler var. Genişletmek için tıkla... Tamamdır buldum çok teşekkürler hocam.
Kivancinyo Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 492 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: R5 7500F Soğutucu: Thermalright Assassin X120 C12C Anakart: ASUS Prime B650M-K Ekran kartı: GALAX RTX 4070 SUPER 12GB Bellek: XPG Lancer Black 16GB 5600MHz CL36 Depolama SSD: WD Green SN350 500GB Kasa: VENTO VG3400S Güç kaynağı: FSP Hyper 80+ Pro 650W Monitör: MSI MAG 274QRFW Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #12 tapfer dedi: Tamamdır buldum çok teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam video? Karpuz gibi patlıyor mu yoksa "o kadarda bir şey yokmuş" mu dediniz?
tapfer dedi: Tamamdır buldum çok teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Nasıl hocam video? Karpuz gibi patlıyor mu yoksa "o kadarda bir şey yokmuş" mu dediniz?
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #13 Kivancinyo dedi: Nasıl hocam video? Karpuz gibi patlıyor mu yoksa "o kadarda bir şey yokmuş" mu dediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam adam RPG ateşlemiyor nihayetinde, altı üstü tabanca.
Kivancinyo dedi: Nasıl hocam video? Karpuz gibi patlıyor mu yoksa "o kadarda bir şey yokmuş" mu dediniz? Genişletmek için tıkla... Hocam adam RPG ateşlemiyor nihayetinde, altı üstü tabanca.
Kivancinyo Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 492 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: R5 7500F Soğutucu: Thermalright Assassin X120 C12C Anakart: ASUS Prime B650M-K Ekran kartı: GALAX RTX 4070 SUPER 12GB Bellek: XPG Lancer Black 16GB 5600MHz CL36 Depolama SSD: WD Green SN350 500GB Kasa: VENTO VG3400S Güç kaynağı: FSP Hyper 80+ Pro 650W Monitör: MSI MAG 274QRFW Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #14 Kaiselk dedi: Hocam adam RPG ateşlemiyor nihayetinde, altı üstü tabanca. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam izliyorum o halde Silah neden o kadar sessiz patlıyor hocam? Bir tahmininiz var mı?
Kaiselk dedi: Hocam adam RPG ateşlemiyor nihayetinde, altı üstü tabanca. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam izliyorum o halde Silah neden o kadar sessiz patlıyor hocam? Bir tahmininiz var mı?
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #15 Kivancinyo dedi: Tamam hocam izliyorum o halde Genişletmek için tıkla... Hocam abartılı bir şey yok zaten sansürlü. Kivancinyo dedi: Tamam hocam izliyorum o halde Silah neden o kadar sessiz patlıyor hocam? Bir tahmininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aradaki mesafe az çünkü. Bir engelle karşılaşıyor mermi ve salisede varıyor hedefe.
Kivancinyo dedi: Tamam hocam izliyorum o halde Genişletmek için tıkla... Hocam abartılı bir şey yok zaten sansürlü. Kivancinyo dedi: Tamam hocam izliyorum o halde Silah neden o kadar sessiz patlıyor hocam? Bir tahmininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam aradaki mesafe az çünkü. Bir engelle karşılaşıyor mermi ve salisede varıyor hedefe.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 13 Temmuz 2024 #16 Belki de bu kaza olmasa bu şahıs masum birinin ölümüne sebep olacaktı, Allah her şeyin hayırlısını versin.
Belki de bu kaza olmasa bu şahıs masum birinin ölümüne sebep olacaktı, Allah her şeyin hayırlısını versin.
Kaiselk Decapat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 614 Çözümler 3 Yer Kocaeli / İzmit Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Intel Core i7-11370H 3.30 GHz Ekran Kartı: Geforce GTX 1650 4GB RAM: 8GB SSD: 512GB Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2024 #17 Evil Belief dedi: Belki de bu kaza olmasa bu şahıs masum birinin ölümüne sebep olacaktı, Allah her şeyin hayırlısını versin. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine zarar vermesi çok üzücü hocam. Her ne kadar çoğu kişi ölmeyi haketti dese de bir can kayıyor yani.
Evil Belief dedi: Belki de bu kaza olmasa bu şahıs masum birinin ölümüne sebep olacaktı, Allah her şeyin hayırlısını versin. Genişletmek için tıkla... Kendi kendine zarar vermesi çok üzücü hocam. Her ne kadar çoğu kişi ölmeyi haketti dese de bir can kayıyor yani.
Durmazzali47 Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 757 Çözümler 1 16 Temmuz 2024 #18 Kaiselk dedi: Kendi kendine zarar vermesi çok üzücü hocam. Her ne kadar çoğu kişi ölmeyi haketti dese de bir can kayıyor yani. Genişletmek için tıkla... Herkesin yaşama hakkı var ve bu hakkı kişinin elinden almak bana kalırsa kötü bir şey. Ancak bu hakkı kendisi kendinden aldıysa söyleyecek veya üzülecek bir şey yok.
Kaiselk dedi: Kendi kendine zarar vermesi çok üzücü hocam. Her ne kadar çoğu kişi ölmeyi haketti dese de bir can kayıyor yani. Genişletmek için tıkla... Herkesin yaşama hakkı var ve bu hakkı kişinin elinden almak bana kalırsa kötü bir şey. Ancak bu hakkı kendisi kendinden aldıysa söyleyecek veya üzülecek bir şey yok.