Merhaba arkadaşlar, Ankara'da elektronik saran ulus bit pazarı iskitler bit pazarı gibi yerler var mı açık mı? Anladığım kadarıyla COVID olduğu için İskitler bit pazarı kapanmış.
Siz cuma başlıyor demişsiniz.
Şimdi arkadaşa sordum covid-19, soğuk ve kar nedeniyle cuma cumartesi satıcı gelmiyor ama pazar günleri tek tük geliyorlarmis. Normalde valilik hastalık nedeniyle yasaklamış. En son Aralık'ta ve pazar günü gittim açıktı. Ayrıca normal bir pazar değil derme çatma yol kenarlarinda biraz nahoş ama ilginç ve değerli eşyalar çıkıyor. @TrAhmet Bu pazar Ankamall'a gidecem sizin için bakarım burdan yazarım isterseniz.
@Kürşat Aslan çok teşekkür ederim ilginiz için ama pazar günü gitmeyi düşünüyorum ya cidden hiçbir şey olmıycak ya da ganimet kaynayacak diye düşünüyorum.
Tamam o zaman korktum şehir dışından geleceksiniz diye. @TrAhmet önce Ulus'a git eski numune Hastanesi'nin karşısına. İtfaiye meydanı dersen bulursun. İskitlerdekiler oraya tezgah aciyormus.