Ankara'da değerli Hot Wheels nereden bulabilirim?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 10300H
NVİDİA GEFORCE GTX1650
Merhaba, Hot Wheels koleksiyonu yapıyorum. Çok fazla yer gezdim ama hiç iyi değerli modeller göremedim. Ankamall. Antares vb... Tüm AVM'lerdeki oyuncakçı mağazalarını gezdim ama hiç iyi modeller bulamadım. Ankara'da oturuyorum. Değerli Hot Wheels satan bildiğiniz bir yer var mı? ( Keçiören tarafında olsa iyi olur ama başka yerlerde de olabilir) Şimdiden teşekkürler.

İkinci el sitelerine bakmanızı tavsiye ederim. Orada açılmadık değerli Hot Wheels araçları bulunuyor ama onun dışında değerli Hot Wheels'ların satıldığı özel bir AVM olduğunu sanmıyorum.

Selam özellikle değerli Hot Wheels'ları satan yerleri pek önermem çünkü kutu fiyatının genelde 2-3 katı fiyatlara satılıyor.
AVM'de normal zamanlarda aradığınızda iyi modeller bulmanız zor. Çünkü işlek yerler olduğu için kutu açılıp dizildikten sonra akşama kadar tükeniyor iyi modeller.

Benim tavsiyem çevrenizdeki AVM'lerin Hot Wheels kutu açılımı zamanlarını öğrenip o günler gidip sıfır kutudan arayarak bulmanız. En değerlilerini genelde ilk kutuyu açan çalışanlar alır fakat yine güzel şeyler bulunabilir.

Onun dışında eğer yolunuz düşerse gimat tarafında (a City AVM'in arkasındaki caddede) kırtasiye gross diye bir yer var oraya bakabilirsiniz oldukça fazla model var ve çok fazla genç/çocuk uğramadığı için iyi modeller bulma ihtimaliniz var.

Ama ben bir sürü değerli Hot Wheels alacağım fiyatı çok önemli değil derseniz batıkent akkent 5'te hnd oyuncak diye bir mağaza var Hot Wheels açısından oldukça değerli ve güzel modelleri var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…